Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.525
- 76.602
- 4.218
Sterling'e beşiktaş bile yükselmez. Şu an fena yükselmiş durumdalar sanmıyorum.Kesin Sterling‘dir aldiklari oyuncu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sterling'e beşiktaş bile yükselmez. Şu an fena yükselmiş durumdalar sanmıyorum.Kesin Sterling‘dir aldiklari oyuncu
Ne dokusu olum turkiyeye tatile gelmez doku :d2002 doğumlu çıkarımı var şu an gördüğüm Doku-Adeyemi ikisinden biri buna uyuyor.
Fb'nin o kontenjan zaten dolu Brown ve Duran ile.2002 doğumlu çıkarımı var şu an gördüğüm Doku-Adeyemi ikisinden biri buna uyuyor.
Dünyada futbolcu gitmiş gibi Sane'nın takım arkadaşını alıyorlar.Coman akilli bir herife benziyordu fbye gitmez
Bayern, Barca falan istemisti yavbarcola biosunda psgyi kaldirmis simdi
SaneSterling ligi kırar
Elliot da baya absürt benceElliottur samosun dedigi gibi
Ya da romulo tahminen
Barcola, doku felan absürt olur.
4 gün önceden Kavukçu'nun İtalya'ya uçacağını öğreniyoruz haklısın cidden, bizim yönetim bu konularda berbat, bu konularda zamanında Haldun Üstünel iyiydiKimi aldıklarının önemi yok da haber sızdırmadan almaları ilginç geliyor bana… bizim toplantı odasındaki şakalaşmalardan haberimiz oluyor bu nasıl iş?
Tam aksine aslinda ben kresde dan cocuklariyla turkce konusmaya calisiyormusum dhdhdhdhRahmi o sırada kendini danimarklı zanneden türkçe konuşamayan bir bebeydi.
Haber sizmadan kimi aldilarKimi aldıklarının önemi yok da haber sızdırmadan almaları ilginç geliyor bana… bizim toplantı odasındaki şakalaşmalardan haberimiz oluyor bu nasıl iş?
Osimhen gibi kiralayabilirlerBayern, Barca falan istemisti yav
Imkansiz
Coman gidilmeyecek adam degil ama iste sahaya cikamiyo adam gibi.izlerken acayip bir herif gibi hissetirmiyo bana ama cok etkili bir adam baya zeki topcuDünyada futbolcu gitmiş gibi Sane'nın takım arkadaşını alıyorlar.
Bu kompleks bunları bitirecek.
Neyse adam hersene 8 maç civarı kaçırıyor. Maliyetli ve sakatlık konusu riskli.
Ben kulübümüzün bu renkli sakatlık riski olan oyunculardan uzak durmasını isterdim.