Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Coman akilli bir herife benziyordu fbye gitmez
Dünyada futbolcu gitmiş gibi Sane'nın takım arkadaşını alıyorlar.

Bu kompleks bunları bitirecek.

Neyse adam hersene 8 maç civarı kaçırıyor. Maliyetli ve sakatlık konusu riskli.

Ben kulübümüzün bu renkli sakatlık riski olan oyunculardan uzak durmasını isterdim.

barcola biosunda psgyi kaldirmis simdi

sadece bi itlerden nefret ettigim icinmi acaba diyorum ama yok yani.Mane sterling harici adi gecen adamlar bu lavuklara gitmez

Kimi aldıklarının önemi yok da haber sızdırmadan almaları ilginç geliyor bana… bizim toplantı odasındaki şakalaşmalardan haberimiz oluyor bu nasıl iş?

Kimi aldıklarının önemi yok da haber sızdırmadan almaları ilginç geliyor bana… bizim toplantı odasındaki şakalaşmalardan haberimiz oluyor bu nasıl iş?
4 gün önceden Kavukçu'nun İtalya'ya uçacağını öğreniyoruz haklısın cidden, bizim yönetim bu konularda berbat, bu konularda zamanında Haldun Üstünel iyiydi

Dümen olabilir ya hiç isim düşürmeden almaları zor geliyor bana inş aldıkları adam coman değildir pezevengin gidip orada sakatlanmayacağı tutar

Olabilir bu arada ama bu kadar yükselmelik bir durum olur mu pek sanmam.

Forumda çok fazla yaz dolasiyla başına güneş geçmis renktaşımı görüyorum. Saat de gecenin 2 si ama etkili demekki yinede.

Dünyada futbolcu gitmiş gibi Sane'nın takım arkadaşını alıyorlar.

Bu kompleks bunları bitirecek.

Neyse adam hersene 8 maç civarı kaçırıyor. Maliyetli ve sakatlık konusu riskli.

Ben kulübümüzün bu renkli sakatlık riski olan oyunculardan uzak durmasını isterdim.
Coman gidilmeyecek adam degil ama iste sahaya cikamiyo adam gibi.izlerken acayip bir herif gibi hissetirmiyo bana ama cok etkili bir adam baya zeki topcu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt