Özkan Erol
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2024
- 3.236
- 2.319
- 473
Olmasın o Olmasın da kim olursa olsun elliot bizim olsunSamiyen priv hesabından harvey elliot olabilir diyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmasın o Olmasın da kim olursa olsun elliot bizim olsunSamiyen priv hesabından harvey elliot olabilir diyor
kim hocam var mı bir duyum ?Adamlar futbolcunun çekimini bile yapmış bir tane bile haber nasıl sızmıyor nasıl oluyor anlamadım daha bizde olsa hangi aralıkta tuvalete gittiğinin infosunu bile alırdık.
Priv hesabı nedir?Samiyen priv hesabından harvey elliot olabilir diyor
Bizim muhabirler karaktersiz ondan.Adamlar futbolcunun çekimini bile yapmış bir tane bile haber nasıl sızmıyor nasıl oluyor anlamadım daha bizde olsa hangi aralıkta tuvalete gittiğinin infosunu bile alırdık.
Şu an daha görmedim ama beklentileri baya büyük umarım balon şeklinde ellerinde patlar.kim hocam var mı bir duyum ?
Hangi hesap?samos privde elliotu silmis
Yok öyle bişey ya alayı kolpa yapıyorAdamlar futbolcunun çekimini bile yapmış bir tane bile haber nasıl sızmıyor nasıl oluyor anlamadım daha bizde olsa hangi aralıkta tuvalete gittiğinin infosunu bile alırdık.
Osimhen ile bir yerden bağlantıları var mıydı yoksa yeni mi takip etmiş.
Araştırdım grok'a göre 2024'den beri takipteymiş.Osimhen ile bir yerden bağlantıları var mıydı yoksa yeni mi takip etmiş.
Kalecide ayaklara önem verir misin reisBak şu kalecilerin ayaklarını rahat bırakın, rahatsızmısınız olum , ayak fetişi sapıklar, yeter lan gece gece