Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkese iyi geceler
giphy.gif

Cumartesi gününe yetişsin 3'lü imza yapalım. Osimhen-Sane-Donnarumma...

Bu ne yav, 15 sayfa fener transferi konuşulmuş. Hem bu nasıl transfer, biz birini aldık, soylemiycez diye transfer olur mu 😄

Hayatımda bu adam kadar tesadüfi bala g.te yaşayan bir adam görmedim. Şsns denen bişi varsa işte bu adam odur abi. Bi Almanya maçı bi sergen attı şampiyonluk geldi ile yıllarrrdır para kazanıyo arkadaş. 1 golle şampiyon oldu 3-4 ay sonra ‘saha kenarında sadece izliyorum, yapacak hiç bir şey bulamıyorum’ dedi yahu.

Bu kadar futboldan uzak, bu kadar futbol dünyasından bi haber. Ama gel gör ki hatatını yaşıyor

Ligde topa daha çok sahip olacağın için, ayağı iyi olan bir önlibero kalecisi olarak Ederson daha iyi olur.

Ama Şampiyonlar Ligi’nde rakipler topa daha çok sahip olacağı için, Donnarumma daha uygun olur.
O vakit ikisinide alalim. Ligde ederson clde donna gecer kaleye

Noluyor kardeşim sabah sabah ne bu gürültü

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsaade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.
Kaynaksız yönetici ağzı ile bilgi vermek sureti ile, değerli gscimbom üyelerini endişeye ve korkuya gark etmekten hakkında inceleme başlamıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt