Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
City donnarummayi niye alsinki herifler 40 milyom verip traffordi almamislarmiydi

Osimhen form tutana, Icardi hazır olana kadar 4-5 maç da olsa Morata’yı kullanacağız veya kullanmayacağız, o bizim bileceğimiz iş

Hakları en az 1 sene bizde olan oyuncu için bize gelmeden Milan’la anlaşan lüzumsuz kulüp Como düşünsün şimdi ne yapacağını

-Fb duyumu-

Spoiler icine aliyorum fb haberlerini artik kizdiginiz icin

Osimhen olayı uzamasının temel nedeni inşallah açıklanır. Yoksa evrak falan vs.. bunlar tamamen hikaye. Adamı ne yaptık ettik yine sezon başı kampına yetiştiremedik. Form tutana kadar 3-5 hafta geçer artık. Hayır zaten olması gerekenden de yüksek bedel ödemiş olacağız ne anladım şimdi ben bu gecikmeden. İşbilmezlik üst noktada malesef bizim yönetimde. Kaleci işi zaten tam bir komedi. Muslera'nın gideceğini sağır eşek biliyor 1 seneden beri, e nerde kardeşim bunun hazırlığı? Boşa çıkması muhtemel kalecileri 10m euro maaş saçarak herkes alır zaten ben burda yöneticilik namına hiçbir beceri görmüyorum. Net bir biçimde yönetim olarak hiçbir başarı görmüyorum transfer olaylarında ne almada, ne de satmada. Futbolcu bakıyor bol keseden yüksek maaş, ortam güzel, şehir güzel, şampiyonlar ligi var, e gideyim bari diyor o kadar.

1753685781355.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt