- 19 Mart 2014
- 29.505
- 30.942
- 2.718
İsim vermedim olmadığına göre mesele kapanmıştır. Lakin beklemede olduğumuzu biliyorum. Bizzatihi yönetimden birinden aldım bu bilgiyi ve olacağına da ihtimal vermiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim vermedim olmadığına göre mesele kapanmıştır. Lakin beklemede olduğumuzu biliyorum. Bizzatihi yönetimden birinden aldım bu bilgiyi ve olacağına da ihtimal vermiyorum.
Buchi LabaaaaaaGelen biri var. Osimhen ile ilgili biri. Muhtemelen arkasından da Osimhen gelir, bu yüzden bu hafta Osi’yi de bekliyorum yazdım
Yazmis sco. Adamin avukati, esi cocugu ya da gardidir
Cok iyi aciklama
Bence 14 yabancıyı tamamlayacağızEderson harici 2 maks 3 oyuncu alınacak. Stoper- sağ bek ikisini birlikte oynayabilecek oyuncu öncelikli yoksa sağ bek+ stoper bir de orta sahaya fırsat transferi.
Arabistan ilgisi varsa biraz geçmiş ola. vakit kaybetmeye pek değmez gibi(maaş yarışında geçerler bizi çünkü)
hayır uçakLevent abi pilot mu?