- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
İzlanda keflavik havalimanında kule görevlisi.Levent abi pilot mu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlanda keflavik havalimanında kule görevlisi.Levent abi pilot mu?
bu golde barış ne kadar büyük iş yapmış yine de burda Mertens tipi oyuncunun önemini görüyoruz, ceza sahasına sızıp pırpır golü düşünen oyuncuya ihtiyacımız var, o bölgede Sara,İcardi,Yunus gibi oyuncular Mertens'in yaptığını yapamaz mutlaka bu tarz bir oyuncu bulmamız lazım
Levent abi,sen bakma çoluk çocuğa yav. Söyle birşey olmaz. Bak zaten yıllık izindeyim bu sene bir yerede gidemedik. Çocuklarla uğraşmaktan bitik durumdayız.Yok yav burada taşak mevzusu olmak istemiyorum ki zaten bende imkansız olarak gördüğümü muhatabıma ve Furkan Korkmaz kardeşime söyledim. Hatta Cihan'da biliyor. İmkansız bir şey ama yine düşeş atabiliriz dedi muhatabımız.
İsim vermedim olmadığına göre mesele kapanmıştır. Lakin beklemede olduğumuzu biliyorum. Bizzatihi yönetimden birinden aldım bu bilgiyi ve olacağına da ihtimal vermiyorum.
levent beyi ilk kwadwo asamoah uçak bileti duyumuyla tanımıştım,, hatta eski teletext bülteni fontlarında bir bilet fotosu gelmişti önümüze, baya inandırıcıydı.
o günden beri daha bir tane doğru haberine denk gelmedim çok şükür
Hahahaİsim vermedim olmadığına göre mesele kapanmıştır. Lakin beklemede olduğumuzu biliyorum. Bizzatihi yönetimden birinden aldım bu bilgiyi ve olacağına da ihtimal vermiyorum.
Köhn- 6 Milyon Euro (Eyüpspor)
Nelsson-8 Milyon Euro (Göztepe)
Ya da üzerine 8 verelim Romulo’yu versinler. %10 da satış payı ekleriz.
Ödenen bonservisi ve maliyetini her türlü çıkardı ama sanki kalmalı ve ŞL piyasası artmasını ümit etmeliyiz gibi, rotasyon için Ayhanın oğlundan iyidir.
Ödenen bonservisi ve maliyetini her türlü çıkardı ama sanki kalmalı ve ŞL piyasası artmasını ümit etmeliyiz gibi, rotasyon için Ayhanın oğlundan iyidir.