- 26 Ocak 2021
- 41.128
- 40.392
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ödenen bonservisi ve maliyetini her türlü çıkardı ama sanki kalmalı ve ŞL piyasası artmasını ümit etmeliyiz gibi, rotasyon için Ayhanın oğlundan iyidir.
Ederson'da gelirse az maaş almayacak 8-10 m euro arası söyleniyor bizimkiler 6-7 istiyor.Donnarumma ayrılacağı artık kesin gibi ama o fırsat oluştuğunda bize yedirmezler.
İngiltere'den o işe gerecek en az 3 büyük takım olur. Bizi seçmesi pek muhtemel değil.
Hadi geldi diyelim acayip bir maliyet çıkar bu maaş ödemeleri pek sürdürülebilir olmaz takım durduk yere dağılır diye korkuyorum valla.
Ödemeleri geciktirmeyeceğimizi bilsem hiçbir şekilde maliyetleri takmam ama ödemeler gecikecek ve Donnarumma tarzı adamlar sıkıntı çıkarır.
Fabrizio, Donna GSi düsünmüyor demis yt da
Degerini bulan sorunlulari, ve az zekileri ( Zaniolo) acil satmali. Nelson'da ayni hata yapildi. Simdi samsun ile gorusuluyor.eğer yabancı sayısını indirebilirsek kalmalı derim.. ki yeni gelecekler düşünülünce yer kalmıyor kendisine muhtemelen yollar ayrılır. 17 yabancı olması lazım su an. 12+2 ye getireceğiz rakamı.
+2 leri 22 yas altında tutabilirsek bi ihtimal kalır. fransk, cuesta, jelert, köhn, morata biri daha vardı sanki bunlarla çıkış sağlanırsa.
Elbette az almayacak ama daha makul rakamlar olacağı kesin. 75 milyon €'ya oyuncu indirdiğimiz yerde gelen oyuncuların maliyetini gerçekten kafadan silmeye başladım. Her transferin maliyetini değerlendiren biri olarak söylüyorum bunu.Ederson'da gelirse az maaş almayacak 8-10 m euro arası söyleniyor bizimkiler 6-7 istiyor.
Nordi mukiele istediğimiz diğer adam. Sallar genelde ama bu doğru.