Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bakalim donna isi ne olacak. Psg kapandi sanirim artik

Donnarumma'yı bakalım fırsata çevirebilecek miyiz.

Avrupa'da bu maaşları verebilecek kulüp yok diye düşünüyorum brüt 20 m euro alması gerekir oyuncuyu ikna edersek PSG tarafını bir şekilde çözebiliriz belki zorunlu opsiyonla filan yapabiliriz.

Fabrizio, Donna GSi düsünmüyor demis yt da

Yabanci siniri olmasa bile frank- cuesta - zaniolo gibi isimize yaramayacak heriflerden kurtulmamiz sart.. Adamlarin zaten gram katkisi olmayacak en azindan takimin huzurunu kacirmasinlar bir de hayvan gibi maas odeyecegiz nerden tutsan elde kaliyor..

Donnarumma ayrılacağı artık kesin gibi ama o fırsat oluştuğunda bize yedirmezler.

Şöyle transferin bitmesine 1-2 gün kala şu fırsat çıksaydı acayip olabilirdi ama şimdi çok zor imkansıza yakın iş.

İngiltere'den o işe gerecek en az 3 büyük takım olur. Bizi seçmesi pek muhtemel değil.

Hadi geldi diyelim acayip bir maliyet çıkar bu maaş ödemeleri pek sürdürülebilir olmaz takım durduk yere dağılır diye korkuyorum valla.

Ödemeleri geciktirmeyeceğimizi bilsem hiçbir şekilde maliyetleri takmam ama ödemeler gecikecek ve Donnarumma tarzı adamlar sıkıntı çıkarır.

Donnarumma ayrılacağı artık kesin gibi ama o fırsat oluştuğunda bize yedirmezler.

İngiltere'den o işe gerecek en az 3 büyük takım olur. Bizi seçmesi pek muhtemel değil.

Hadi geldi diyelim acayip bir maliyet çıkar bu maaş ödemeleri pek sürdürülebilir olmaz takım durduk yere dağılır diye korkuyorum valla.

Ödemeleri geciktirmeyeceğimizi bilsem hiçbir şekilde maliyetleri takmam ama ödemeler gecikecek ve Donnarumma tarzı adamlar sıkıntı çıkarır.
Ederson'da gelirse az maaş almayacak 8-10 m euro arası söyleniyor bizimkiler 6-7 istiyor.

Restes’i neden düşünmüyoruz.? Tamam bonservis olarak maliyetli ama bizi uzun zaman kaleci sıkıntısından kurtarabilir.

eğer yabancı sayısını indirebilirsek kalmalı derim.. ki yeni gelecekler düşünülünce yer kalmıyor kendisine muhtemelen yollar ayrılır. 17 yabancı olması lazım su an. 12+2 ye getireceğiz rakamı.
+2 leri 22 yas altında tutabilirsek bi ihtimal kalır. fransk, cuesta, jelert, köhn, morata biri daha vardı sanki bunlarla çıkış sağlanırsa.
Degerini bulan sorunlulari, ve az zekileri ( Zaniolo) acil satmali. Nelson'da ayni hata yapildi. Simdi samsun ile gorusuluyor.

Chelsea
Manutd
City
araplar
Biz

Bence ranking böyledir

Chelsea giderse jörgenssen ya da sancheze dalalim. Citye giderse hemen edersona

Digerleri gg olur

Ederson'da gelirse az maaş almayacak 8-10 m euro arası söyleniyor bizimkiler 6-7 istiyor.
Elbette az almayacak ama daha makul rakamlar olacağı kesin. 75 milyon €'ya oyuncu indirdiğimiz yerde gelen oyuncuların maliyetini gerçekten kafadan silmeye başladım. Her transferin maliyetini değerlendiren biri olarak söylüyorum bunu.

Artık en iyisi gelsin 1 yılda olsa canlı canlı izleyelim modundayım ama maaşlar zamanında ödenmezse takımın iyi gitme ihtimali yok.

Donnarumaya su an o maasi verecek tek kulup Manchester United.. City- Psg kaleci aldi Chelseade zaten 10 kaleci var ..
Objektif dusunuyorum dunyanin en mal kuluplerinden olan Manchestera gitmektense bize gelmesi daha mantikli..Hani Newcastle Aston Villa falan istese onlari secerdi zaten bir zahmet mal Manchestera da gitmesin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt