Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bu golde barış ne kadar büyük iş yapmış yine de burda Mertens tipi oyuncunun önemini görüyoruz, ceza sahasına sızıp pırpır golü düşünen oyuncuya ihtiyacımız var, o bölgede Sara,İcardi,Yunus gibi oyuncular Mertens'in yaptığını yapamaz mutlaka bu tarz bir oyuncu bulmamız lazım

İlkay'ı boşuna istemiyoruz.

Transferler mi gecikti? Arkanıza yaslanın ve ona güvenin.

620a8a941517ecfa50dd5da36c44c7ac.jpg

İyi valla
Ben de Giallo Rosso diye bir twitter hesabı açayım da 💥 ✈️felan paylaşayım
İnanan çok nasıl olsa

Yok yav burada taşak mevzusu olmak istemiyorum ki zaten bende imkansız olarak gördüğümü muhatabıma ve Furkan Korkmaz kardeşime söyledim. Hatta Cihan'da biliyor. İmkansız bir şey ama yine düşeş atabiliriz dedi muhatabımız.
Levent abi,sen bakma çoluk çocuğa yav. Söyle birşey olmaz. Bak zaten yıllık izindeyim bu sene bir yerede gidemedik. Çocuklarla uğraşmaktan bitik durumdayız.

levent beyi ilk kwadwo asamoah uçak bileti duyumuyla tanımıştım,, hatta eski teletext bülteni fontlarında bir bilet fotosu gelmişti önümüze, baya inandırıcıydı.

o günden beri daha bir tane doğru haberine denk gelmedim çok şükür

Asamoah hususunda kimseye kizamam yaw hala unutmuyorum bizimkiler sabahinda sol tarafa gunes vuran foto atmisti yonetim bile kolpaya geldi

Ödenen bonservisi ve maliyetini her türlü çıkardı ama sanki kalmalı ve ŞL piyasası artmasını ümit etmeliyiz gibi, rotasyon için Ayhanın oğlundan iyidir.

Köhn- 6 Milyon Euro (Eyüpspor)
Nelsson-8 Milyon Euro (Göztepe)

Ya da üzerine 8 verelim Romulo’yu versinler. %10 da satış payı ekleriz.

Eyup 2.5 goztepe de 2 verir anadolu kulupleri ne zaman adam gibi harcayip da transfer yapmis.. Umarim boyle bir salaklik yapmadan yurt disina satariz..

Ödenen bonservisi ve maliyetini her türlü çıkardı ama sanki kalmalı ve ŞL piyasası artmasını ümit etmeliyiz gibi, rotasyon için Ayhanın oğlundan iyidir.

eğer yabancı sayısını indirebilirsek kalmalı derim.. ki yeni gelecekler düşünülünce yer kalmıyor kendisine muhtemelen yollar ayrılır. 17 yabancı olması lazım su an. 12+2 ye getireceğiz rakamı.
+2 leri 22 yas altında tutabilirsek bi ihtimal kalır. fransk, cuesta, jelert, köhn, morata biri daha vardı sanki bunlarla çıkış sağlanırsa.

Bu herife 12 veren bir mal bulamayiz 7-8 veren varsa sirtimizda goturelim ..30unu gormeden ya emekli olur ya da serie Cye falan duser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt