Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.086
- 36.587
- 3.798
Zehirlediler beni de.Osimhen olayi bitti yav sendemi zehirlendin bu bitmedi isiyle de o olmasa bu olur diye takip ediyorsun tekrardan.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zehirlediler beni de.Osimhen olayi bitti yav sendemi zehirlendin bu bitmedi isiyle de o olmasa bu olur diye takip ediyorsun tekrardan.
Muslera 3 buçuk alıyordu ve biz çok diyorduk. Şimdi ne olduda "4 versek kaleci mi gelirmiş" noktasına geldik?
10 milyon üstü alan Donnarumma'nın yerine PSG Chavalier'i aldı. Onun ücreti de maximum 3 - 4 net olur. Bizde vergi olayı düşük. Yani adam Avrupa'daki maaşının yarısına gelse aynı parayı kazanmış oluyor.
Dediğim gibi asıl soru şu, ne oldu da biz 12 milyon Euro kaleci maaşını normal görebilir olduk? Borçsuz kalınca şuurumuzu mu yitirdik renkdaşım? Bu kafayla aynı borcu 5 seneye tekrar yaparız.
onaylıyorum hemen geçelimDonnaruma isteği :
Yıllık 13 milyon maaş
Psg talebi :
35 milyon euro
İcardi ikna etmek için çok uğraşıyormuş. İçeriden net bilgi
Maaş dengesi çok kaydı özellikle de Sane ve adı geçen oyuncular için konuşulan rakamlar yüzünden.Serhan Türk: "Davinson Sanchez’in maaşı konusunda bir beklentisi oluştu. Galatasaray yönetimi, kısa süre içerisinde bu taleple ilgili bir aksiyon alacak. Öte yandan, yerli oyuncular başta olmak üzere bazı futbolcuların maaş iyileştirmeleri için Maruf Güneş’in önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu konu üzerinde yoğun mesai harcaması bekleniyor."
gerzeklerin sattıgı topcudan kasalarına daha az para girecek muhtemelen.
Mesela biz 1 senedir Chavalier'i konuşuyoruz ama Donna ile uğraşırken Chavalier'i kaçırdık. Onu kim aldı peki. Yani adamlar astronomik maaşlı yıldız adamdan çıkıp düşük maaşlı yıldız adayı gencoya yöneliyor. Biz ise onların çıktığı astronomik maaşlı adamın maaşına razıyız. Bi Florya sattık diye Arap sermayesiyle mi yarışıyoruz?Ben tartışma niyetiyle yazmadım. Sadece aklında bonservisini vererek transfer edebileceğimiz, maks 4m maaşı ve Türkiye'ye gelmeyi kabul edecek ve aynı zamanda hepimizi tatmin edebilecek seviyede net bir kaleci var mı diye sordum.
Sanirim arkadas ta o yawshaqtan bagimsiz kendi canavarimizi yaratmak uzere oldugumuzu soylemeye calisiyor. Bence de hakli. 12 milyonluk kaleci ve 20 milyonluk forvet ile Bundesliga 2'de oynayamayacak Kocaeli deplasmanina goturmenin anlami yok. 3-4 milyon maasla tas gibi baska bir kaleci bulunur.Her türlü usulsüzlüğü kendine hak görmüş, sınırsız para hilesiyle seni yok etmeye çalışan bir sosyopata karşı maksimum önlem olarak okuyorum bu süreci. O gidince normale döneriz.
Lagostadir muhtemelen rtaş.Osimhen nerde ? Nerde birader bu adam biktim usandim ayni seyi yazmaktan.10 gundur her sey tamam aldik haberi okuyoz nerde bu adam