Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maas dengesinin bozulmasa pahaliya patlayacak.

Bence en mantiklisi 1 en fazla 2 tane Icardi tarzi sponsorsuz 6 civari alan star olmaliydi takimda.

Bunlardan haric takimin omurgasi olarak 3-4 tane 3 den bir tik fazla alan adamin olsa yeter bence. Geri kalanlar bu rakama ulasamazsa, Yunus gibi topcular 2,5 milyona gözü kapali imza atar. Simdi maas seviyesini öyle yere cekiyoruz ki, Danimarkadan gelen cocuk bile 1 milyondan fazla koparabiliyor.

Bu bence baya korkutucu ve sagliksi bir gelisme.

Yüksek maas ödeyecegime bonserviste bir tik fazla öderdim. Hele yasi yerinde oyuncular icin. Vasatim bir tik üstü olan oyuncuyu bile pazarlamayi beceriyorsa suanki piyasada fazla zararsiz postalarsin.

Ama yûksek maas dagitiyorsan, tek caren Araplar olur ve her oyuncu oraya gitmeye sicak bakmiyor.

allahtan koray gök ağabey yayınlara başladı da mizah seviyesi yüksek cimbomluları ekranlarda görmeye başladık
Valla o lavuğa da ben hiç katlanamıyorum. Acayip itici geliyor bana.

Geçen devre arasında Eren'i alacağıma Zeki'yi alıp sol bek oynatırım diyordu.

Bu bir makara ise çok komik gerçekten ama bunu ciddi söylüyordu.

Valla o lavuğa da ben hiç katlanamıyorum. Acayip itici geliyor bana.

Geçen devre arasında Eren'i alacağıma Zeki'yi alıp sol bek oynatırım diyordu.

Bu bir makara ise çok komik gerçekten ama bunu ciddi söylüyordu.
yaw tutulma boş yere kimler kimler yanılıyor 3 yıldır şamp olan hocanın bek tutturma oranı %8 falan :asd:

toptan da iyi anlıyor bence şans ver 1 daha

Mesela Konstantinos Tzolakis var TM de 10 milyon bons yazıyor de ki 20 milyon. Bu adamı 2,5 milyona oynatırsın. 22 yaşında. 3 sene sonra satsan zaten bonservisini çıkarma şansın var. Donnarumma ve benzerlerinin son sahibi olursun.

Tzolakis'i Olympiacos'un 3-5 Avrupa Ligi maçı dışında, yani Yunanistan Ligi'nde 3 maçını 90dk izleyen var mı aramızda? Ben taraftarın doğru dürüst izlemediği kaleciyi neden o kadar hype'ladığını anlamıyorum. Belki gerçekten çok iyidir, bir şey diyemem ama Yunanistan Ligi'nden genç Yunan kaleci getireceksen o kalecinin ilk sezonunda elleriyle Buffon-vari, ayaklarıyla Taffarel-vari bir performans göstermesi lazım. Yoksa şimdi "Tzolakis'i alsanıza aptal yönetim" diye bağıran taraftarların %90'ını en ufak falsosunda "forveti Osimhen olan takıma bu kaleciyi mi layık gördünüz?" der, "Yunan Ligi'nden kaleci mi alınır?" der, "Bu adama 20m mu verilir? Ederson'u, Sommer'i alsaydınız" der... Elbette taraftarın ne diyeceği düşünülerek hareket edilmez ama Galatasaray olarak ciddi ciddi Tzolakis'e yönelebilmen için oyuncunun kaleciliğine (ayak dahil) dair en en en en en ufak bir zerre şüphenin olmaması lazım. Yunan olmasının olası politik gerilimlerde yaratabileceği problemlere (ve bu problemlerin performansına yansıması risklerine) hiç girmiyorum bile.

Ayrıca Tzolakis'in bizde oynamak isteyeceği de şüpheli, keza Lammens gibi başka genç kalecilerin de... Onlar 5-6 büyük ligden teklif bekliyor olabilir.

yaw tutulma boş yere kimler kimler yanılıyor ereni %90 istemiyordu ztn

toptan da iyi anlıyor bence şans ver 1 daha :D
Şu Hasan Hüseyin ve Koray'ın futbol yorumlarına gerçekten katlanmıyorum. Ne yapsam dinleyemiyorum.

Sinan, Hikmet Narbaş ve Kıyıcı'da topun ağzına geldi bende. Çok üstten konuşuyorlar acayip acayip örnekler...

Sinan'ı insan olarak tanır ve severim beraberde 2 yıl çalıştık falan ama o da bir garip oldu son zamanlarda.

Şu Hasan Hüseyin ve Koray'ın futbol yorumlarına gerçekten katlanmıyorum. Ne yapsam dinleyemiyorum.

Sinan, Hikmet Narbaş ve Kıyıcı'da topun ağzına geldi bende. Çok üstten konuşuyorlar acayip acayip örnekler...

Sinan'ı insan olarak tanır ve severim beraberde 2 yıl çalıştık falan ama o da bir garip oldu son zamanlarda.
sinan çok sabit fikirli, kıyıcıyla hashüsü ben de sevmiyom.

bi korayı izliyorum

City Edersonu şutlasa bile donnarummayı almaz yav 6 pastan çıkmayan kaleciyi guardiola ister mi? Üstelik aynısından bi tane daha alıyorken. Yani aynı anda Donnarumma ve Trafford guardiola futbolu için çok saçma olur. Ederson kalır orada, bu yıl traffordla geçiş süreci yaparlar sonra zaten pepin oyununa alışınca kaleyi teslim alır trafford.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt