Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
beyaz futbol falan izliyor olabilirlererman yaşara gülmeyenler kime gülüyor yav bışar özbey falan mı
allahtan koray gök ağabey yayınlara başladı da mizah seviyesi yüksek cimbomluları ekranlarda görmeye başladıkbeyaz futbol falan izliyor olabilirler
Bu iksini birlestiren akıl cihat akbeli tebrik ederim cidden evetdünyanın en makara duolarından biri. Bjkliler diye mi iticiler diyorsunuz acaba ?
Valla o lavuğa da ben hiç katlanamıyorum. Acayip itici geliyor bana.allahtan koray gök ağabey yayınlara başladı da mizah seviyesi yüksek cimbomluları ekranlarda görmeye başladık
Normale dönülmesi yine de Levent reizin toto fotosunu beklediğimiz gerçeğini değiştirmez.10 sayfa geriden geldim, bir noktada hepiniz kafayi yemissiniz..
Sonra biraz normale donulmus
yaw tutulma boş yere kimler kimler yanılıyor 3 yıldır şamp olan hocanın bek tutturma oranı %8 falanValla o lavuğa da ben hiç katlanamıyorum. Acayip itici geliyor bana.
Geçen devre arasında Eren'i alacağıma Zeki'yi alıp sol bek oynatırım diyordu.
Bu bir makara ise çok komik gerçekten ama bunu ciddi söylüyordu.

Mesela Konstantinos Tzolakis var TM de 10 milyon bons yazıyor de ki 20 milyon. Bu adamı 2,5 milyona oynatırsın. 22 yaşında. 3 sene sonra satsan zaten bonservisini çıkarma şansın var. Donnarumma ve benzerlerinin son sahibi olursun.
Şu Hasan Hüseyin ve Koray'ın futbol yorumlarına gerçekten katlanmıyorum. Ne yapsam dinleyemiyorum.yaw tutulma boş yere kimler kimler yanılıyor ereni %90 istemiyordu ztn
toptan da iyi anlıyor bence şans ver 1 daha![]()
sinan çok sabit fikirli, kıyıcıyla hashüsü ben de sevmiyom.Şu Hasan Hüseyin ve Koray'ın futbol yorumlarına gerçekten katlanmıyorum. Ne yapsam dinleyemiyorum.
Sinan, Hikmet Narbaş ve Kıyıcı'da topun ağzına geldi bende. Çok üstten konuşuyorlar acayip acayip örnekler...
Sinan'ı insan olarak tanır ve severim beraberde 2 yıl çalıştık falan ama o da bir garip oldu son zamanlarda.
Bu hanginiz