- 13 Ekim 2014
- 108.722
- 58.386
- 4.588
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saçma bir kaynak ama olsun.Tzolakis’i hiç izlemedim ama gerçekten iyi olsaydı, öncelikle Yunan Milli Takımı’nın as kalecisi olurdu. Yunanistan as kalecisi ise Lazio’da sezonun büyük bölümünü yedek geçirmiş bir isim.Tzolakis'i Olympiacos'un 3-5 Avrupa Ligi maçı dışında, yani Yunanistan Ligi'nde 3 maçını 90dk izleyen var mı aramızda? Ben taraftarın doğru dürüst izlemediği kaleciyi neden o kadar hype'ladığını anlamıyorum. Belki gerçekten çok iyidir, bir şey diyemem ama Yunanistan Ligi'nden genç Yunan kaleci getireceksen o kalecinin ilk sezonunda elleriyle Buffon-vari, ayaklarıyla Taffarel-vari bir performans göstermesi lazım. Yoksa şimdi "Tzolakis'i alsanıza aptal yönetim" diye bağıran taraftarların %90'ını en ufak falsosunda "forveti Osimhen olan takıma bu kaleciyi mi layık gördünüz?" der, "Yunan Ligi'nden kaleci mi alınır?" der, "Bu adama 20m mu verilir? Ederson'u, Sommer'i alsaydınız" der... Elbette taraftarın ne diyeceği düşünülerek hareket edilmez ama Galatasaray olarak ciddi ciddi Tzolakis'e yönelebilmen için oyuncunun kaleciliğine (ayak dahil) dair en en en en en ufak bir zerre şüphenin olmaması lazım. Yunan olmasının olası politik gerilimlerde yaratabileceği problemlere (ve bu problemlerin performansına yansıması risklerine) hiç girmiyorum bile.
Ayrıca Tzolakis'in bizde oynamak isteyeceği de şüpheli, keza Lammens gibi başka genç kalecilerin de... Onlar 5-6 büyük ligden teklif bekliyor olabilir.
Kaldi manutd, city, biz, araplar.
cityde inanmiyorum. Manutdda inanmiyorum pek.
Belki de bi sene psg kalip free gider bi yere
Rize'den Batum üzeri Moskova yapacakmış.gödson nereye kaçtı rize mi?