Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen sadece kına yakılırken gideceksin sonra oynarsınız falan

bide gece pasta götürme diye bişey var

nişan sonunda yaş pasta götüreceksiniz onlar yiyecek dostum
bazı yörelerde kına gecesinde mi nişan mı oluyor? bizde kınadan 1 gece sonrası düğün. pasta adetini ilk defa duydum valla,yöreden yöreye değişiyor, hakan beyin olduğu yerde bu adet var mı acaba onlara uyar mı? türkiye genelinde zaten düğün günü geldiyse zaten çoktan nişanlıdırlar parmağında yüzük vardır,nişan aylar önce yapılır genelde, hatta birçok çift düğünden aylar önce nikahlanıyor. Her yerde değişik işte.

Osimhen ve kaleci transferini beklerken en azindan satis yapmamiz gerekirdi

Elden cikarmamiz gereken oyuncular var hala hazirlik maclarinda sans buluyorlar

Serhan Türk: "Davinson Sanchez’in maaşı konusunda bir beklentisi oluştu. Galatasaray yönetimi, kısa süre içerisinde bu taleple ilgili bir aksiyon alacak. Öte yandan, yerli oyuncular başta olmak üzere bazı futbolcuların maaş iyileştirmeleri için Maruf Güneş’in önümüzdeki birkaç hafta boyunca bu konu üzerinde yoğun mesai harcaması bekleniyor."

Eğerki sallıyorsan sana kafam gitsin serhan..

Ayrıca varsada bu zam isteme olayında haksız buluyorum oyuncuları.Arkadaş sözleşmende neyse o.Ulan bir başarısızlıkta kötü performansında,cezalı veya sakatlıkdan dolayı oynamadığın zaman paran kesiliyormu.Ne güzel dünya.

Bu arada bir taraftar olarak maliyet anlamında her zaman iyi oyuncu alınmalı para harcanmalı diyen bir taraftar olarak yıllık ücret konusundada biraz abartıya kaçmaya başladık.

Şayet Morata için Milan'a ödediğimiz 6 milyon €'yu geri alamıyorsak Ocak ayına kadar kitlemek en mantıklısı zaten yapacak bir şey yok 3 milyon € maaşını verir oynatırız Morata'yı ne kadar oynar tabi şüpheli ama bedava bırakmakta akıl karı değil milletin enayisi biz olmayalım sürekli

''Profesyonel futbolcu Álvaro Borja Morata Martín’in 2 Şubat 2025 - 20 Ocak 2026 tarihleri arasındaki geçici transferi konusunda AC Milan SPA Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, AC Milan SPA Kulübü'ne toplamda 6.000.000 euro geçici transfer bedeli ödenecektir. Futbolcuya ise: 2024-2025 sezonu ikinci yarısı için 3.000.000 euro, 2025-2026 sezonu ilk yarısı için 3.000.000 euro garanti ücret ödenecektir

osimhen işi iptalmi yoksa?
Bence değil de Okan Hoca baya baya çift forvet 4-4-2 ya da 3-5-2 oynatacak.

Sol stoper : Akanji /Bardakçı
Sağ Stoper: Sanchez / Singo
Ortada: Bardakçı / Sanchez
Lemina
Sara
Torreira
Barış /Yunus
Sane /Yunus
Morata /İcardi
Osimhen

Aralık-Ocak’a kadar İcardi çok 11 olmaz diye düşünüyor bence.

Morata ile lige başlayıp, sonrasında yavaş yavaş nöbet değişir Ocakta da gider

Okan icardiyi karşısına alabilecek biri değil herif hazırlık maçında bile oynamak istiyordu delleniyor, umarım osimhen konusunda bir sorun yoktur ya. İcardi oyuna girer 2 gol tıklatırsa morata o formayı giymek için 1 yıl bekler söyleyeyim size adamın takımdaki ağırlığını hepiniz biliyorsunuz dakika 85'de bile oyundan alamadığımız bir adam icardi.

Kaan kontratini, ortasahada lemina-kaan ikili rotasyon olarak okumak gerekir mi

Sag bek diye kaliyor genelin aklinda

Transfer dönemi açılınca ilk haftaya forvet ve kaleci yetişmeyecek dense okkalı küfrederdik. Gereksiz bir rahatlık var. Sane transferi ve Osimhen'in gelecek olması çok rahatlattı yönetimi, fazla rahat.

1 puanın can yaktığı ligde öyle bir hava oluştu ki sanki dört yandan ittirilen bir rakibimiz yok.

Haluk ve yönetimin iş birliği ile oluşturulan manipülasyon buna sebeb oldu, öyle isimler ortaya atıldıki kimse ağzını açamadı şuan tek transferimiz var ama ben 5 tane yapmışız gibi hissediyorum herifler bunu iyi başardı işleri güçleri dümen.

bazı yörelerde kına gecesinde mi nişan mı oluyor? bizde kınadan 1 gece sonrası düğün. pasta adetini ilk defa duydum valla,yöreden yöreye değişiyor, hakan beyin olduğu yerde bu adet var mı acaba onlara uyar mı? türkiye genelinde zaten düğün günü geldiyse zaten çoktan nişanlıdırlar parmağında yüzük vardır,nişan aylar önce yapılır genelde, hatta birçok çift düğünden aylar önce nikahlanıyor. Her yerde değişik işte.
kına gecesi nişan degil

nişan daha önce yapılır. kına gecesi dügünden önceki gündür kına yakılır

Kaleci
Stoper
Sağ bek
Orta saha

Bitmeye yakın kimse yok. 1 ayda zor iş, Hatipoğlu bulaşmasa bari bu işe.
Okan hocamın açıklamalarından orta sahaya adam istemediğini anladım, ona kalırsa yanarız. Taraftar zoru ile lemina gibi bir transfer şart oraya. Ilkay olur ya da 8/10 oynayabilen genç yabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt