Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Egekentteyim dayak yemek istiyorum diyorsanOsimhenin açıklanmadıgı her gün ben
Ekli dosyayı görüntüle 296562
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Egekentteyim dayak yemek istiyorum diyorsanOsimhenin açıklanmadıgı her gün ben
Ekli dosyayı görüntüle 296562
Psg klüplerden ne koparırsam kar gözüyle bakıyordur şu anFabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .
Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.
çok saçma değil mi
bide DK senesi.
Musleranın gideceğini 2024 eylülde 3 yaşındaki çocuklar biliyordu bunlar hiçbir hazırlık yapmamış belki 1 sene daha ikna ederiz kafasıyla. Hiçbir konuda öngörü sahibi değiller, aksiyon alamıyorlar. Bıktık vallahi yeterOsimhen oldu...onu geçelim, endişeye gerek yok.
fakat bu yönetimin diğer konularda hiç bir şey yapmdığı gerçeğini örtmüyor. kaleci konusunda süreçleri getirirsin bir yerlere , diyalogları sıcak tutarsın, Osimhende artık her şey tamam gibiyken oradaki süreci devam ettirirsin.
burda sınıfta kaldıkları çok açık.
hatip her zamanki gibi Fail ötesi.
Mal yerine konuluyoruz, ağustos geldi hala osimhen yok hala osimhene göre transfer stratejisi olacak deniyor
Bok gibi yönetiliyoruz, bu seneden hiç ğmidim yok
Osimhen de olmazsa zaten direkt seçime gideriz
Napıon orda lanEgekentteyim dayak yemek istiyorum diyorsan
En yakını jk kwp transferi patladı galibaBu yaz çok fazla falsosu oldu Avrupa piyasasında.
benim tek kafamda dert ettiğim nokta o - yoksa isim tartışılmaz.Psg klüplerden ne koparırsam kar gözüyle bakıyordur şu an
Dolarummanın maaşını da düşünmek lazım. Psg tok satıcı halinde ise almak zor olur ama maaşı da yüksek bir adam
kesinlikle katılıyorum.Musleranın gideceğini 2024 eylülde 3 yaşındaki çocuklar biliyordu bunlar hiçbir hazırlık yapmamış belki 1 sene daha ikna ederiz kafasıyla. Hiçbir konuda öngörü sahibi değiller, aksiyon alamıyorlar. Bıktık vallahi yeter
Bumble nereye ben orayaNapıon orda lan
Chevalier'i alip 1 seneliğine bize kiralasınlar. Yada Donnaruma'yi yedek oturtup bosa para vereceklerine bize kiralasınlar.Fabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .
Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.
çok saçma değil mi
bide DK senesi.
@Murat KaraBazı arkadaşlar psikolojik olarak elenmeye başladı üzücü
Oyuncu satmayi beceremedikleri icin kalir relaks.Peace giderse çok üzülürüm
chevalier'i kiralamazlar tabii kiChevalier'i alip 1 seneliğine bize kiralasınlar. Yada Donnaruma'yi yedek oturtup bosa para vereceklerine bize kiralasınlar.