Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .

Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.

çok saçma değil mi

bide DK senesi.
Psg klüplerden ne koparırsam kar gözüyle bakıyordur şu an

Dolarummanın maaşını da düşünmek lazım. Psg tok satıcı halinde ise almak zor olur ama maaşı da yüksek bir adam

Osimhen oldu...onu geçelim, endişeye gerek yok.

fakat bu yönetimin diğer konularda hiç bir şey yapmdığı gerçeğini örtmüyor. kaleci konusunda süreçleri getirirsin bir yerlere , diyalogları sıcak tutarsın, Osimhende artık her şey tamam gibiyken oradaki süreci devam ettirirsin.

burda sınıfta kaldıkları çok açık.

hatip her zamanki gibi Fail ötesi.
Musleranın gideceğini 2024 eylülde 3 yaşındaki çocuklar biliyordu bunlar hiçbir hazırlık yapmamış belki 1 sene daha ikna ederiz kafasıyla. Hiçbir konuda öngörü sahibi değiller, aksiyon alamıyorlar. Bıktık vallahi yeter

Psg klüplerden ne koparırsam kar gözüyle bakıyordur şu an

Dolarummanın maaşını da düşünmek lazım. Psg tok satıcı halinde ise almak zor olur ama maaşı da yüksek bir adam
benim tek kafamda dert ettiğim nokta o - yoksa isim tartışılmaz.

ama olmazsa , ederson, olmazsa dumur mod mudur yönetim planı

Fabrizio lu tivitte donnaruma kontratını bitirecek kafası beni inandırmıyor pek ya .

Chevaliere 40 verip - 26 yaşında donnaruma mı yedek oturacak mesela.

çok saçma değil mi

bide DK senesi.
Chevalier'i alip 1 seneliğine bize kiralasınlar. Yada Donnaruma'yi yedek oturtup bosa para vereceklerine bize kiralasınlar.

Chevalier'i alip 1 seneliğine bize kiralasınlar. Yada Donnaruma'yi yedek oturtup bosa para vereceklerine bize kiralasınlar.
chevalier'i kiralamazlar tabii ki :D

ikincisine ikna olmazlar gibi - bonservis isterler sonuçta. kontratı bitecek sonuçta - bilmiyorum kolay formül değil , tek isteyen bizde değiliz besbelli.

adamda bitiyor iş bence bir noktada. gelmek isterse biraz daha hareketli olurdu gündem , orasıda soru işareti.

o yüzden gidip edersonu bitirmeleri lazım bence. oda net kalacaksa artık neyse sonraki plan uygulamak lazım.

çok uzamadan kalecinin adapte olup CL ye hazır kadro ile giriş mühim baya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt