Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.689
- 66.779
- 5.003
Bence osimhen kampa katılmak ister performansı için. Çok ağır ilerledi iş, yetiştiremedik kamparesmi izin istemeye gerek duymuyor böylelikle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence osimhen kampa katılmak ister performansı için. Çok ağır ilerledi iş, yetiştiremedik kamparesmi izin istemeye gerek duymuyor böylelikle.
herif aygır sabah gelsin akşama fenere 3 atar uçaktan çıkmadanBence osimhen kampa katılmak ister performansı için. Çok ağır ilerledi iş, yetiştiremedik kampa
Öyle ama sezon sonu geçen yaz iyi kamp yapamadığı için geç form tutmaktan ve yıprandığından şikayetçiymiş diyordu bi tane gs muhabiri geçen ay , kim olduğunu hatırlayamadım. Kamp yapmak istiyordu benceherif aygır sabah gelsin akşama fenere 3 atar uçaktan çıkmadan
Hayırlı olsun motzum, müstakbel eşinin yanindan ayrılma, gülümse sürekli. Sandalyeye otur dediklerinde otur. Bı ara ayağının dibine doğru testi falan atılacak korkma. Elini kına yakacaz dediklerinde altın koyulmadan açma. Yeşil örtüyü omzuna as, sakin ha başının üstüne koyma, onu kız yapıyor. Kına sonrası belki minik dans olabilir. Belki oynatabilirler. Onun dışında tek yapacağın saf saf siritmak, bahşiş isteyen olursa sagdica yönlendirmek, mümkünse meyve suyunun içine karıştırılmış vodka ile saatin geçmesini beklemek. Tecrübeyle sabittir.
Nasil üstadKap geldi herhalde.
Gelişme yok o zaman yoksa neyi paylaştırmayalım?Üstad var da paylastirmiyorsunuz ki
Twitter yikiliyor
Eksik oldu pardon. Kap gelir hafta bu hafta yazacaktım. Lazio maçına mutlaka transferlerle gelmek lster yönetim. Kaleci ve Osi olur inş.Nasil üstad
Tatil nasil geciyor üstadGelişme yok o zaman yoksa neyi paylaştırmayalım?
Kapıda hazır kıta duracaksınBeyler bilmedigimden soruyorum
Bizim Kina sadece kadinlar olcakmis
ben sadece romantik dans yapip, kina yakima bekleyip cikmam lazim degilmi
bilgisi olan warmi
Levent abinin transfer bombası patladi mi
Singo5 big ligden biri
orta segmant takım
Avrupa kupalarında iyi bişeyler yapmış
hem 3lü hem 4lüde sağ bek oynayabiliyo demek 3lü oynuyo takımı
bu kimdir