Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen işinin uzaması çok da beklenmeyen bir durum değil. Okan Buruk da ilk maça Barış Alper'i hazırladığını söyledi günler önce.

Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.

Buralarda hangi kaleciler var

Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu

Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.

Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.

Buralarda hangi kaleciler var

Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu

Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.

Nübel Bayern‘in topcusu onu alamayiz.

Kara Orman ve Baden zaten tam olarak Freiburg‘u isaret ediyor.

Atubolu cok iyi kaleci, Alman milli takimina girme durumu da var. Yasi da genc, 2002 kuralina uyuyor. Olursa müthis transfer olur ama cok zor görüyorum. Freiburg daha yeni 25 milyonluk bir teklifi reddetmis. Üstelik Türkiye‘ye gelmek isteyecegini düsünmüyorum. Sahsen ihtimal vermiyorum bu transfere.

Gunaydin,

Artik bugun net bilgi ve gelisme yasadigimiz bir gun olsun. Harbiden biraz baydi surec.

Ve umuyorumki boyle aman sunuda halledersek beraber aciklariz ederiz kasintiligiyla ugrasmiyorlardir. Hic ama hic gerek yok.

tam ihtiyacımız olan adam

Manchester City'de Akanji ile yollar kesin olarak ayrılıyor. (TBR)

1753769955485.webp

iyi ki ön eleme falan yok.
Yine cok fazla uzadi transferlerimiz.

Osimhen ilk lig macinda en fazla 10 dk oynar artik. Peh

Bisey soracagim, Arda'nin sozlesmede ankaragucunun payi mi varmis hala?

Baris-kecioren hesabi

Bari su isleri cozsunler arkaplanda.

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için Spartak Moskova ile 20 milyon Euro bonservis bedeli ve 5 milyon Euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.

Mallar yahuu %50 si Benfica'ya gidecek, Bankalar birliği de 5 milyonu alacakmış.

ne salakça hiç satmam 32-33 yaşına kadar tutardım tek iyi oyuncularını da gönderip, orkuna 25 m vermek ? ! ?!?!

Dünyanın en güzel liginin başlamasına son 11 gün kaldı. Yemin ederim çok stresli çok heyecanlı lig.

Futbol hastası biriydim ama bu lig dışında herhangi bir lig izlemiyorum son 5 senedir. Bir de arada gs'mizin Avrupa maclari ve avr. /cl çeyrek final yukarısı izliyorum. Bu çok önemli bilgileri daha önce paylaşmaliydim evet.

Carsidan aldim Dondurma, eve geldim Berke ve Günay.

Günaydin bu arada.
En tepe adam olmadindiye hemen berke moduna girmeye gerek yok bence.

Sartlarin tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz. 25-30 bonservis ve 10+ maas cok zor bir butce.2 tane toplam 100+M euro yu asacak butceli oyuncuyu kaldiramayabiliriz gayet dogal olarak.

Carsaf carsaf tivit atanlar sus pus oldu, altindan ne cikacak gorecegiz

En tepe adam olmadindiye hemen berke moduna girmeye gerek yok bence.

Sartlarin tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz. 25-30 bonservis ve 10+ maas cok zor bir butce.2 tane toplam 100+M euro yu asacak butceli oyuncuyu kaldiramayabiliriz gayet dogal olarak.

Carsaf carsaf tivit atanlar sus pus oldu, altindan ne cikacak gorecegiz
Keyifler nasıl ağabey

Bugün ne yapacaksın günün nasıl geçecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt