- 1 Şubat 2009
- 25.081
- 25.256
- 3.468
Osimhen işinin uzaması çok da beklenmeyen bir durum değil. Okan Buruk da ilk maça Barış Alper'i hazırladığını söyledi günler önce.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.
Buralarda hangi kaleciler var
Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu
Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.
Gecen sene konusulan cocukmus baktim haberden sonra, degerlendiremem ama forum memnun olur gibi.Toreria ve lemina yı çok rahat yedekler ortasaha da
96 saat diye başlık atmışlar yayın için kusucam artıkHaluk bugün çıkıp "Osimhen'de mutlu son. Ama 4-5 gün daha açıklama beklemiyorum" derse isyanlar başlar yavaştan.
En tepe adam olmadindiye hemen berke moduna girmeye gerek yok bence.Carsidan aldim Dondurma, eve geldim Berke ve Günay.
Günaydin bu arada.
Keyifler nasıl ağabeyEn tepe adam olmadindiye hemen berke moduna girmeye gerek yok bence.
Sartlarin tam olarak ne oldugunu bilmiyoruz. 25-30 bonservis ve 10+ maas cok zor bir butce.2 tane toplam 100+M euro yu asacak butceli oyuncuyu kaldiramayabiliriz gayet dogal olarak.
Carsaf carsaf tivit atanlar sus pus oldu, altindan ne cikacak gorecegiz