Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugun kolpa kaynaklardan bile ses soluk yok

Fırtına oncesi sessizlik olabilir

Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için Spartak Moskova ile 20 milyon Euro bonservis bedeli ve 5 milyon Euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.

Mallar yahuu %50 si Benfica'ya gidecek, Bankalar birliği de 5 milyonu alacakmış.

ne salakça hiç satmam 32-33 yaşına kadar tutardım tek iyi oyuncularını da gönderip, orkuna 25 m vermek ? ! ?!?!
gitmek istediyse tutamazsın. rafa ile birlikte en iyi oyuncuları gedson. orkunla seviye düştü eğer giderse bir de.

beter olsun ipneler, sırf biz almayalım diye böyle malca bi alım yaptılar. bes kurus kazanamıyorlar.

Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.

Buralarda hangi kaleciler var

Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu

Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.
Sosyal medyada safanov için psg'nin kolaylık sağlayacağı yazılıyordu

Acaba o olabilir mi

Ben şahsen isterim

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.

Buralarda hangi kaleciler var

Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu

Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.

ATUBOLUUUUUUUUUUUU NOLURRRR LÜTfENNNNNNNN. Kac aydir diyorum

Nübel stuttgartda kiralik
Baumann olursa baslaril böyle ise (hoffenheim)

donnarumma alınamadı diye yönetime mi sallayacaksınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt