Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.130
- 36.634
- 3.798
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne iyi ne kotuKeyifler nasıl ağabey
Bugün ne yapacaksın günün nasıl geçecek
İş yok mu bugunNe iyi ne kotu
Sabah yuruyusu tamamlandi
Temizlik gunu.
Motorumu yikayacagim
En az 3 kere soguk dus alacagim bir gun gibi
belliydi böyle olacağı
gitmek istediyse tutamazsın. rafa ile birlikte en iyi oyuncuları gedson. orkunla seviye düştü eğer giderse bir de.Beşiktaş, Gedson Fernandes transferi için Spartak Moskova ile 20 milyon Euro bonservis bedeli ve 5 milyon Euro bonus karşılığında anlaşmaya vardı.
Mallar yahuu %50 si Benfica'ya gidecek, Bankalar birliği de 5 milyonu alacakmış.
ne salakça hiç satmam 32-33 yaşına kadar tutardım tek iyi oyuncularını da gönderip, orkuna 25 m vermek ? ! ?!?!
belliydi böyle olacağı
Freelance im 1.5 senedirİş yok mu bugun
Bu yuzden yuksek maas beni tedirgin ediyor Donnaruma ozelinde.yapar karaktersiz. topculuguna bir sey denmez ama yetistiği kulübe de aynısını yaptı. gelse bize, bize de aynısını yapar.
Ufak bir kolpa salalım
Sosyal medyada safanov için psg'nin kolaylık sağlayacağı yazılıyordu
Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.
Buralarda hangi kaleciler var
Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu
Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.
Bizimkiler kaleci için Stutgart , Freiburg ya da Hoffenheim’den birilerine yönelmişler artık çok bekledikleri için Ederson ve Donnaruma’da.
Buralarda hangi kaleciler var
Stutgart - Nübel
Freiburg - Atubolu
Atubolu daha 23 yaşında hadi genç önü açık diye okeyletirsin taraftara ama istiyorsun diyelim ucuza düşmez. Nübel’i de Donnarumma ve Ederson’dan sonra taraftara beğendiremezsin.
No Way hayatta alamayiz- Almanya MT'nin gelecekte bir numarali kalecisi olacak benceATUBOLUUUUUUUUUUUU NOLURRRR LÜTfENNNNNNNN. Kac aydir diyorum
Nübel stuttgartda kiralik
Baumann olursa baslaril böyle ise (hoffenheim)
yalan duyumun hastasıyız
İnanılmaz yüzsüz bir adam. Tahmin ediyorum, düşünüyorum falan da demiyor çat diye sıkıyor yalanı.geçen hafta kaleci daha önce inecek diyordu