Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarihin en büyük transferini yavaş yavaş itibarsızlaştırdılar valla büyük yönetim beceriksizliği adamı apar topar cuma indirip cumartesi imza töreni mi düzenleyecekler nereden bakarsan bak rezillik yani 10 gündür transfer bitti haberleri girildi hala indiremediler bunun hiçbir bahanesi yok, biz de daha kalecinin üstüne 3-4 doğru hamle bekliyoruz..

tarihin en büyük transferini yavaş yavaş itibarsızlaştırdılar valla büyük yönetim beceriksizliği adamı apar topar cuma indirip cumartesi imza töreni mi düzenleyecekler nereden bakarsan bak rezillik yani 10 gündür transfer bitti haberleri girildi hala indiremediler bunun hiçbir bahanesi yok, biz de daha kalecinin üstüne 3-4 doğru hamle bekliyoruz..
En güzel açıklama ziyech transferinde olmuştu. Keşke yine sessiz sedasız getirseler tribünde belirse…

Hiç bir şeyden haberi yok gibi değil mi?

klasik ANK resitalleri.

osiden önce zaten kap açıklamasında millet tırlatır Osi ne oldu diye ...zaten osimhen ve sonrasında kaleci ya da arka arkaya açıklama olur.

ederson açıklayıp osi kap ı vermemek büyük ters teper.

harbiden aptal zannediyor milleti bu adam. nasıl hala prim veren kitlesi var anlamak mümkün değil.

Selam Oshimen ve Kaleci transferi beklemekten kafayı yedim.
10 gündür ne anlaşmaymış arkadaş sanki devletler arası gizli anlaşma gibi. Onu geçtim devletler bile bu kadar uzun sürede 3. bir devlet kurar. Kesin ya De Laurentils midir nedir o kıllık yapıyordur,Başkan'da dedi ya bittiğinde süreci anlatıcam diye. Allah bilir neler yapmıştır manyak.
Grand Theft Auto Reaction GIF by GTAMulti

Kaleci ile Osimhen tamam diye bakıyorum artık. O konuda bir endişem yok.

Lakin bize stoper ve sağ bek oynayan biri lazım. Bir de genco orta saha lazım.

Musleradan çıkıp Ederson çekmek iyi bir upgrade olmuş diyebilir miyiz Kemalim?

(Kullandığım tabirlerin tam anlamını bilmiyorum)
Muslera’dan Ederson’a geçiş, Galatasaray’a çağdaş kaleciliğin apotheosis’ini sunuyor. Ederson’ın top distribüsyonu, sangfroid duruşu ve taktik polivalansı, Muslera’nın refleksif dehasına kıyasla oyunu domine eden bir katalizör. Muslera efsanevi bir palimpsest, ama Ederson’ın modern futbola adapsiyonu, takımın proaktif sinerjisini ve Şampiyonlar Ligi’nde kompetitifliğini maksimize ediyor. Kısaca: Ederson, kaleyi korurken oyunu inşa eden bir maestro.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt