- 13 Ekim 2014
- 108.760
- 58.402
- 4.588
Burada bile begenmeyip dalga gecenler var benimle Atubolu diyip duruyorum diyeNo Way hayatta alamayiz- Almanya MT'nin gelecekte bir numarali kalecisi olacak bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burada bile begenmeyip dalga gecenler var benimle Atubolu diyip duruyorum diyeNo Way hayatta alamayiz- Almanya MT'nin gelecekte bir numarali kalecisi olacak bence
En güzel açıklama ziyech transferinde olmuştu. Keşke yine sessiz sedasız getirseler tribünde belirse…tarihin en büyük transferini yavaş yavaş itibarsızlaştırdılar valla büyük yönetim beceriksizliği adamı apar topar cuma indirip cumartesi imza töreni mi düzenleyecekler nereden bakarsan bak rezillik yani 10 gündür transfer bitti haberleri girildi hala indiremediler bunun hiçbir bahanesi yok, biz de daha kalecinin üstüne 3-4 doğru hamle bekliyoruz..
sessiz sedasızı mı kaldı artıkEn güzel açıklama ziyech transferinde olmuştu. Keşke yine sessiz sedasız getirseler tribünde belirse…
Hiç bir şeyden haberi yok gibi değil mi?
Uçak muhabbetinden bahsediyorum…sessiz sedasızı mı kaldı artık![]()
Musleradan çıkıp Ederson çekmek iyi bir upgrade olmuş diyebilir miyiz Kemalim?Ederson cekmisiz
Abisi ya da arkadaşı falan gelmiştir.
Muslera’dan Ederson’a geçiş, Galatasaray’a çağdaş kaleciliğin apotheosis’ini sunuyor. Ederson’ın top distribüsyonu, sangfroid duruşu ve taktik polivalansı, Muslera’nın refleksif dehasına kıyasla oyunu domine eden bir katalizör. Muslera efsanevi bir palimpsest, ama Ederson’ın modern futbola adapsiyonu, takımın proaktif sinerjisini ve Şampiyonlar Ligi’nde kompetitifliğini maksimize ediyor. Kısaca: Ederson, kaleyi korurken oyunu inşa eden bir maestro.Musleradan çıkıp Ederson çekmek iyi bir upgrade olmuş diyebilir miyiz Kemalim?
(Kullandığım tabirlerin tam anlamını bilmiyorum)
kimi getirdiler acaba