Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gerçekten bu sene transferde doğru bir planlama ile çok başarılı olabiliriz. Sane 'nin Osimhen 'in transfer edildiği muhtemel iyi bir kalecinin transfer edildiği dönemde Barış'ı kaybetmek bizi zayıflatır. Bunun biraz Boey transferinde olduğu gibi reddedilemeyecek bir bedelle olması gerekiyor ki Barış 'ın gitmesi anlam kazansın

Bir de işin şu boyutu var yerini nasıl dolduracağız? Mesela Boey 30+5 gibi çok iyi bir bedelle satıldı ama yerine kimler alındı? Aurier gibi saçma sapan bir deneme yapıldı, sonra Jelert için 9 mil € bonservis ödendi ondan sonra Frankowski için 8 mil € bonservis daha ödendi ki maliyetini geçtim performans da alamadık bu mevkide. Aurier 'in ilk 11 başladığı sadece 1 maç var onda da 45 dakika dayanabildik Kaan 'a döndük . Frankowski bu sene ligdeki tek mağlubiyeti aldığımız Beşiktaş deplasmanında belki de en büyük suçlulardan biri ondan sonra zaten Sallai 'ye formayı kaptırdı. Jelert aynı şekilde hiçbir zaman ilk 11 'in bir parçası olamadı.

Şimdi muhtemelen Frankowski veya Jelert 'den çıkıp bir sağ bek daha transferi yapacağız. Onun da maliyetini koyunca zaten Boey 'den elde ettiğimiz bonservis gelirini tamamen sağ bek transferine harcamış olacağız ki şampiyonlar liginde bile rakibin ağzına kadar basabildiğimiz o cesur oyunu oynamamızı sağlayan en önemli parçalardan birini de kaybetmiş olduk. Şimdi Barış 'ın olası satışında da muhtemel aynı şeyi yaşayacağız Barış yerine bir sürü kanat oyuncusu gelip gidecek ama şimdiki oyunun işlemesini sağlayan Osimhen 'den sonra en büyük delici gücümüz Barış 'ı kaybetmiş olacağız

Ki Barış uzun zaman sonra ilk defa uzun bir dinlenme süreci geçirdi fizik gücüyle korkunç bir seviyede başladı yeni sezona. Bana kalırsa önümüzdeki şampiyonlar ligi macerasında en çok arayacağımız oyunculardan biri Barış olabilir. İlla satılacaksa bile şampiyonlar ligi macerasından sonra satılması daha mantıklı geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt