Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in psikolojik sorunları var fbye asla gideceğini sanmıyorum hem fbde başarı da yok kerem takıntılı bir oyuncu, bize de gelmesin Türkiye'ye dönmesin

keremin fb terör örgütüne gideceğini düşündüren şey nedir?

parayla olmaz bu iş hakan kaypağı gider de kero gitmez

Keremin Fener'e gideceğini hiç dusunmuyorum. Bugün gitmek istesin Benfica zaten çok rahat Avrupa'dan bir takıma zarar etmeden satar. Ayrıca öyle bir şey olursa, yunus feci kaynar

Fb gibi bir takım ile rakip olmak son 3 yılın en kötü durumu. Kepazeler bıktırmıyor değil. Takmış kafaya illa sansasyonel bir yerli oyuncu getirmeye. Uğurcan, Hakan, Kerem... Biri kaleci, biri orta saha, biri kanat. Herhangi bir öncelik bile yok hangisi olursa olsun mantığı. Düzgün bir rakibe karşı bu başarıları elde etmek bizi daha çok yukarı taşırdı.

Kerem-Fb işi yeni mevzu değil. 20 gün önce yazmıştım buraya
Rdas bunu bilmek için nostradamus olmaya da gerekmezdi zaten. Kerem‘in gittiği günden beri günün birinde febe tarafindan isteneceği de ortadaydı. Sadece şartların oluşması bekleniyordu. Kerem Benfica‘nin İlk 11inde yerini kaybetti ve febe kanat oyuncusu ariyor. Bizde ise Kerem‘e an itibariyle zaten yer yok.

Kerem'in bize olan aidiyetine inanıyorum. Çocukluğunda fbyi vs tutmuş olabilir ama buraya 3.lig topçusu olarak geldi müthiş bir hikaye yazarak avrupaya transfer oldu. 1 sene sonra şikecilere gitmek için böyle bir hikayeyi yırtıp atacağını zannetmiyorum. Hakan Çalhanoğlu gider Kerem gitmez bence şikecilere

konusulmustur belki ama

Morata bugun antrenmana gec kalmis

Laubali hareketleri devam ederse ceza verilecekmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt