- 24 Mayıs 2009
- 17.298
- 20.272
- 2.643
Ben şeyi merak ediyorum bu fenerliler neden bissoumaya bu kadar taktılar, geçen sezon Tottenham'ın ligde bu kadar fecaat oynamasının temel sebeplerinden biri bence bu adamdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bizle oynadıgı macta iyi oynadı diye istiyorlarBen şeyi merak ediyorum bu fenerliler neden bissoumaya bu kadar taktılar, geçen sezon Tottenham'ın ligde bu kadar fecaat oynamasının temel sebeplerinden biri bence bu adamdı
fm ve fifa profili çok iyi ondan sadece etikete takık haldeler zaten bissoumayı alamazlar o ayrıBen şeyi merak ediyorum bu fenerliler neden bissoumaya bu kadar taktılar, geçen sezon Tottenham'ın ligde bu kadar fecaat oynamasının temel sebeplerinden biri bence bu adamdı
yetişirde yeni hoca ve yeni yönetime ayak uydurabilirler mi acabaOsimhen Eylül, kaleci transferi de Ocak ayına yetişir mi?
Kerem şikecilere giderse 3 ayda kafasında saç kalmaz
Ligin hali malum burada baya etki yaratir bissoumaBen şeyi merak ediyorum bu fenerliler neden bissoumaya bu kadar taktılar, geçen sezon Tottenham'ın ligde bu kadar fecaat oynamasının temel sebeplerinden biri bence bu adamdı
Gemiyi ocak ayına kadar limana yanaştırmak önemli rtş.Osimhen Eylül, kaleci transferi de Ocak ayına yetişir mi?