Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O değilde bir senedir belliydi yav Musleranın sezon sonunda gideceği. Bir yıldır!!!

On güne lig başlıyor.
Aslında bir yıl değil muslera kendi acıdı kurtardı bizi, bunlar şampiyonluk kutlamasından sonra 1 yıl daha kal isteği ile gittiler zaten kapısına. Herif sırf younboys maçlarında olanları bildiği için bizimle arası bozuk ayrılmak istemediğinden dolayı kendisini transfer etti öyle kocaman yürekli bir adam.

Boş işler ya. Adamı alacağımız belli artık ama 1 aydır bitirip idmana çıkaramıyorsun. O da yetmiyor Nijerya’dan gelme Almanya’dan gel diyorsun. Program verdiysen uçuş yaptırma, bırak orada. Nijerya’ya giremiyor mu uçak
Geçtiğimiz cuma günü Napoli ile tüm her şey tamam haberleri çıktı İtalya'da ben hala neden pazartesi gelmedi Osimhen diye düşünüyorum. Transferde her şey tamam mı ondan da emin değilim artık.

15 dkda 5 sayfa akmış

Havalimanı karşılamasında Kenan Doğulu deep mixleri iyi giderdi, hava da güneşli, aletlere su da kaçmazdı.

Bu sefer kesin geliyor galiba karaoğlan.

Saçmalamayan kaleciyi nasıl alacağız reys bayıldığımız ederson 2 senedir çuval gibi.
Hocam meslier bir ara bir istatistik tutulmuştu hatırlamıyorum nerede gördüm bireysel hata konusunda en üst sıralarda olan bir eleman, yani gidip ederson veya şu forumun çok bahsettiği tzolakis ayarında biri alınmayacaksa ben günay'a kalenin teslim edilmesi taraftarıyım. Ortalama biri gelirse günay o formayı zaten alacak bir kaç hafta sonra şahsi görüşüm.

Bu küçük sikecilerin redmond boşta 31 yaşında ne oldu buna jk de iş yapar. Neden düşünmüyorlar acaba :)

sara’yı duran top yeteneği yüzünden istiyorlar herhalde, günümüz futbolunda çok önemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt