- 3 Haziran 2015
- 56.840
- 66.006
- 4.143
Napim olm gidip adamı sırtıma baglayip getireyim miOralar kemale sorulur. Köln, düsseldorf felan bana .d
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Napim olm gidip adamı sırtıma baglayip getireyim miOralar kemale sorulur. Köln, düsseldorf felan bana .d
Yav yok, isterse 10 katını alsın bu mümkün değil. Beşiktaş 25 bonservis 4 milyon da maaş teklif etti gitmedi.Aldığı maaşın 2 3 katını ver bak nası gidiyor. Gitsin de isterim gerçekten. O nefret bizi
Bi tur daha şampiyon yapar. Çoktandır fb oyuncusuna ağız dolusu sövmüyorum Kereme olan tavrımdan cuk oturur rahatlarım.
Bizdeyken de sevmiyordum ben bu herifi. Sinsi bi tavrı var.
Hayatımda gördüğüm en leş defans olabilirbunların yanında stopere cuesta koyarsak anca ıs yapar
jurasek cuesta necip frankowski
Marsilyalı yok mu oNebil tokuyucu kim abi hala cikaramadim
Kimse vermez işte o paraları.yaw herif koca sezon şut çekemedi
napim öyle ortasahayı
adam gibi os alırız o parayla
O değil yav yanlis biliyormuşsun sendeMarsilyalı yok mu o

Sara giderse yerine adam bakın benim aklıma gelmiyor böyle bir oyuncu, bernardo silvadan aşağısı kesmez
Ne bilimNasil kaleci bu suzuki
"geceligim " okudum ilk.
Ben bir süre Murat Kara sandım değilmiş.Nebil tokuyucu kim abi hala cikaramadim
EPL dışı zaten 20 bile imkansız.18 bile verseler derhal şut derim elde patlayacak yoksa
35 fln efsane business olur
Yok yav kandırdım zeytini biliyorum kim olduğunu hedeften uzaklaştırıyorumO değil yav yanlis biliyormuşsun sende![]()