Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aldığı maaşın 2 3 katını ver bak nası gidiyor. Gitsin de isterim gerçekten. O nefret bizi
Bi tur daha şampiyon yapar. Çoktandır fb oyuncusuna ağız dolusu sövmüyorum Kereme olan tavrımdan cuk oturur rahatlarım.
Bizdeyken de sevmiyordum ben bu herifi. Sinsi bi tavrı var.
Yav yok, isterse 10 katını alsın bu mümkün değil. Beşiktaş 25 bonservis 4 milyon da maaş teklif etti gitmedi.

Ben bir almanya yapacak gibi hissediyorum. Seneye dönerse döner.

Samardzic düsermi bize? Gecen sezon Atalanta icin 42 macta tek 1600 dakika civari saha da olmus. Yani rotasyon oyuncusuymus daha cok. Sanki hoca onu baya istemisti. Aldiklari fiyata satsalar, bir 8/10 No bulmus oluruz. Üstüne bir hem Lemina, hem Torreira ile beraber oynayabilecek bir 8 no alsak orta saha rotasyonu bence tamam olur. Arkalarinda daha Berkan, Kaan ve 10 ya cekebilecek 1-2 kanat oyuncumuz var zaten daha

Maedanın 10 numara halini bulmamız lazım hemde 23 yaş altını bulursak işi kotarırız.

O gitmesin bu gitmesin ile devran dönmez, bu isteğinizin sebebi coğunlukla gidenlerin yerini dolduramamamızın korkusundan kaynaklanıyor haklısınız ama yerini daha iyisi ile doldurduklarımızda var. O yönetimin içerisindeki iş bilmezlerin menejer kucağından oyuncu toplamalarından dolayı oluyor. İyi hiç adam göndermeyelim o zaman herkes kalsın. Sara için 30 35 milyon büyük para bence.

Geçen yıl birçok maçı çözmemize sebep olan duran topları kullanan 2 topçumuz vardı. Biri emekli oldu diğeri de satılırsa sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Geçen Yıl özellikle öyle duraklama zamanlarına girdik ki hep maçları bu durma toplar çözdü. Bu yıl bu avantajı bozma durumu bizi sil bastan bir yere götürür. Okan ın ilk yıl eleştirilerine bakın duran toptu hep.

18 bile verseler derhal şut derim elde patlayacak yoksa
35 fln efsane business olur
EPL dışı zaten 20 bile imkansız.

Oraya 1 sene içinde sattık sattık.

CL de batırırsa oradan da 20-22 olur maksimum piyasası.

Bence de satıp bir genç orta saha bir de İlkay ya da Hakan’dan biri alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt