Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jk'lıların youtube da acayip fazla kanalı var bunlarını bu kadar taraftarı var mı diyor insan bir de mesaj başı 50 lira arada 1903 lira atan manyaklar da mevcut vallahi iyi yere tezgah açmışlar.

Ne bilim

Parma uzmanına sorak

@İskender Nikolov

Ben iki üç maç izledim sezon sonu. O maçlarda iyidi Chivulu maçlar

Sezon genelinde bilmiyom

@Hakan Motz da üç yıldır falan yazıyor bu herifi. O da belki izlemiştir ama o izlemeden Japon diye yazmış da olabilir
Utd sanırım her siyahi kaleciyi görünce hemen onana gibi konsantrasyon problemli ve sakar sanıyor da konsantrasyon en güçlü yönü buyuk ihtimalle suzukinin.Mactan hiç kopmuyor acayip iyi refleksleri var

Onlar konusunda biraz zayıf olabilir zamanlama hatası yapıyor cikislarda bolge hakimiyeti biraz yuksek olmayabilir ama onun dışında oyun kurulumu, karşı karşıya ve ani pozisyonlarda muazzam ötesi refleksler inanılmaz cidden ve kurtardikca oyunda kalan bir kaleci en iyi olayı da bu zaten , de geaya benziyor o konuda.
Parmanin kalede başka bir kaleci olsa çoktan dusmuslerdi son periyodda çoğu maçı kendisi kurtardı.

Konusuna yazdığımı kopyala yapıştır yaptım

Dostlar Osimhen'in bugün düşen fotoğrafları güncelse adam İstanbul'da. Uçak takip yerine vapur takip yayını yapılabilir.
Eşim dedektif benim, biraz araştırdı. Bu fonda Arçelik olan fotoğraf İstanbul Novikov restorandan. Mandarin Otel'in sushi restoranı.

Ancak maalesef fotoğraflar 29 Mayıs'tan. Eski yani. Oteldeki fotoğraflar komple Osi'nin Mayıs sonu arkadaşlarıyla olan gezmelerinden. İnfolara %100 güvenebilirsiniz.

Gedsonun 25 milyona gittiği yerde brezilyalı duran topları konuma gönderen adamın şu dakika bedeli 50 milyon eurodur.
Pr lazım sadece pr başka bir şey değil. Oyuncu boklamayı bırakalım.
gedson bu paralara premier lig yapabilir miydi ? hayır
rusyada ambargo olmasa ruslar gedsona bu parayı verirler miydi ? ona da hayır

şöyle bir şeyi kabul ederim
25m+E.Martinez = Sara

25'e de gidip bir 10 no buluruz herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt