- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Jk'lıların youtube da acayip fazla kanalı var bunlarını bu kadar taraftarı var mı diyor insan bir de mesaj başı 50 lira arada 1903 lira atan manyaklar da mevcut vallahi iyi yere tezgah açmışlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene çıktı fena değil Ederson işini ilk duyuranlardan biriydi diye hatırlıyorum.Kim abi bu evcen?
Utd sanırım her siyahi kaleciyi görünce hemen onana gibi konsantrasyon problemli ve sakar sanıyor da konsantrasyon en güçlü yönü buyuk ihtimalle suzukinin.Mactan hiç kopmuyor acayip iyi refleksleri varNe bilim
Parma uzmanına sorak
@İskender Nikolov
Ben iki üç maç izledim sezon sonu. O maçlarda iyidi Chivulu maçlar
Sezon genelinde bilmiyom
@Hakan Motz da üç yıldır falan yazıyor bu herifi. O da belki izlemiştir ama o izlemeden Japon diye yazmış da olabilir
Kerem kendisine yakışanı yapacaktır
'Cimbomlulukta H.C gibi ol'
- Fatih Terim
Mutlu etNapim olm gidip adamı sırtıma baglayip getireyim mi
40——> sarabizim kalecimiz KOSTAS TZOLAKIS allahın izniyle
Yok Atubolu Insallahbizim kalecimiz KOSTAS TZOLAKIS allahın izniyle
Atubolu taraftarlan bütünleşir miYok Atubolu Insallah
Eşim dedektif benim, biraz araştırdı. Bu fonda Arçelik olan fotoğraf İstanbul Novikov restorandan. Mandarin Otel'in sushi restoranı.Dostlar Osimhen'in bugün düşen fotoğrafları güncelse adam İstanbul'da. Uçak takip yerine vapur takip yayını yapılabilir.
Yok Atubolu Insallah
gedson bu paralara premier lig yapabilir miydi ? hayırGedsonun 25 milyona gittiği yerde brezilyalı duran topları konuma gönderen adamın şu dakika bedeli 50 milyon eurodur.
Pr lazım sadece pr başka bir şey değil. Oyuncu boklamayı bırakalım.
Öyle costurur kiAtubolu taraftarlan bütünleşir mi