Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tzolakis'in aldığı eğitimi almış tek bir kaleci yok avrupada şu an heis

tzolakis'i almamak şu an itibariyle deliliktir
Üstad, freiburg almanyanin top 3-5 altyapi sistemi vs. Atubolunun üstünden öyle titizler ki. DFB vs. De cok dikkat ediyor kendisine. 2-3 seneye MTda ilk kalecisi olacak. Herkes seneye olsa sasirmayiz diyorlar bile

Bugünü özet geçebilir misiniz? Benim gördüğüm BAY'ın yenilenen sözleşmesi (2028'de bitiyor) TFF'ye bildirilmiş, Sara'ya A.Villa'dan 35m civarı ciddi teklif var. FB Kerem'i alacak söylentileri var. Başka?

Bugünü özet geçebilir misiniz? Benim gördüğüm BAY'ın yenilenen sözleşmesi (2028'de bitiyor) TFF'ye bildirilmiş, Sara'ya A.Villa'dan 35m civarı ciddi teklif var. FB Kerem'i alacak söylentileri var. Başka?
Osimhen gizlice Almanya'da saklanmış bizim yönetim gel deyince İstanbul'a gelecekmiş

Acaba cuesta'nın serbest kalma maddesini 100 milyon Euro mu yapsak belki bir b.k sanarlar da talibi çıkar.

Üstad, freiburg almanyanin top 3-5 altyapi sistemi vs. Atubolunun üstünden öyle titizler ki. DFB vs. De cok dikkat ediyor kendisine. 2-3 seneye MTda ilk kalecisi olacak. Herkes seneye olsa sasirmayiz diyorlar bile
Adam köle mi yaw milli olacak diye senelerce 100 bin euroya mi oynayacak. Gelsin bize senelik 3m veririz karni doyar sonra da ne mutlu Türküm diye bağırır.

Bu sene takımın 3 yıldır oturan omurgasını koruyup CL'de oynamak elzemdir dünya gözüyle bizimkileri eksiksiz bir şekilde CL'de izleyelim seneye kimi satıyorsak satarız

Sara'yi ben de tutmuyorum ama aslında doğru yer ve hoca ile başka bir verim alınması mümkün o yüzden Unai hoca istiyorsa gerçekten vardır bir bildiği adamın keskin özellikleri var kafasındaki plana uyan oyuncu o ise 35-40 verip alabilirler bence tek transfer yapma ihtimali de böyle olur ama uzak geliyor yine de bana.

Kerem de fbye gider bence şartlar oluşursa ki oluşan şartlar 20+ bonservis ve 5 milyon maaş ise girmesi pardon gitmesi güzel olur da satışımız kötü neden kardan bari pay koyduramadik anlamsız

biz sarayı 40a sattığımız an kimse sudakovu 25e vermez bize

Sara transferi olursa yerine kimi alacagiz? Aday var mi

Aston Villa'da para yok finansal olarak kötü durumdalar. Watkins'i satarlarsa belki birazcık rahatlarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt