Ali Bektaş
Ulubatlı Souness
- 22 Kasım 2021
- 30.037
- 22.784
- 1.433
Mert Hakan'a elli bin euro falan teklif etsek gelir koşarak hem dekeremin febeye gitme ihtimali mert hakan denen kuçu kuçunun bize gelme ihtimalinden bile daha düşüktür bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mert Hakan'a elli bin euro falan teklif etsek gelir koşarak hem dekeremin febeye gitme ihtimali mert hakan denen kuçu kuçunun bize gelme ihtimalinden bile daha düşüktür bence
Üstad, freiburg almanyanin top 3-5 altyapi sistemi vs. Atubolunun üstünden öyle titizler ki. DFB vs. De cok dikkat ediyor kendisine. 2-3 seneye MTda ilk kalecisi olacak. Herkes seneye olsa sasirmayiz diyorlar biletzolakis'in aldığı eğitimi almış tek bir kaleci yok avrupada şu an heis
tzolakis'i almamak şu an itibariyle deliliktir
Osimhen gizlice Almanya'da saklanmış bizim yönetim gel deyince İstanbul'a gelecekmişBugünü özet geçebilir misiniz? Benim gördüğüm BAY'ın yenilenen sözleşmesi (2028'de bitiyor) TFF'ye bildirilmiş, Sara'ya A.Villa'dan 35m civarı ciddi teklif var. FB Kerem'i alacak söylentileri var. Başka?
Osimhen yarın gelebilirmişBugünü özet geçebilir misiniz? Benim gördüğüm BAY'ın yenilenen sözleşmesi (2028'de bitiyor) TFF'ye bildirilmiş, Sara'ya A.Villa'dan 35m civarı ciddi teklif var. FB Kerem'i alacak söylentileri var. Başka?
Adam köle mi yaw milli olacak diye senelerce 100 bin euroya mi oynayacak. Gelsin bize senelik 3m veririz karni doyar sonra da ne mutlu Türküm diye bağırır.Üstad, freiburg almanyanin top 3-5 altyapi sistemi vs. Atubolunun üstünden öyle titizler ki. DFB vs. De cok dikkat ediyor kendisine. 2-3 seneye MTda ilk kalecisi olacak. Herkes seneye olsa sasirmayiz diyorlar bile
Özet için tşkrlr renktaşBugünü özet geçebilir misiniz? Benim gördüğüm BAY'ın yenilenen sözleşmesi (2028'de bitiyor) TFF'ye bildirilmiş, Sara'ya A.Villa'dan 35m civarı ciddi teklif var. FB Kerem'i alacak söylentileri var. Başka?
Sebastian Vidal diye yabanci bi elemanin tivitisara'ya teklif haberi kimden çıktı
Shaktar’ın bayan takımı varsa orada bile oynayamaz.Sence Ahmet shaktar da oynayabilir mi hocam.