- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.904
- 5.488
Kafa tatili iyi oluyor ama milot gitmis.bu yönetimden bi halt olmazoo sergenım nerdeydin astral seyehat mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kafa tatili iyi oluyor ama milot gitmis.bu yönetimden bi halt olmazoo sergenım nerdeydin astral seyehat mı
atletico dururken bize mi gelecekKafa tatili iyi oluyor ama milot gitmis.bu yönetimden bi halt olmaz
Heis Nelsson'u nerden bildin allasen açıkla şunu
Sara satılırsa anca olabilirPaqueta hakkındaki suçlamalardan kurtulacağına göre alalım artık @Alper Altun
Bu sefer yanlışlıkla olduceza alma diom yeter bea
Kinghan hakkaten tier 1 olmalı herif 20 gün dedi tuttu
Zahayı Torreirayı bildi
Benim nelsonu bilmem gibi herif tam bir sihirbaz
Paqueta tırt unut sen onuAkanji,Acheampong ve paqueta gelmediği müddetçe mutlu olamam
Bu adama kör dedim diye banlanmıştımSagbeke uygun maliyetle Omar Elabdallaoui ne dersiniz
Yok ama imza törenine yetişme için çalışma var deniyor. Bence yok öyle bir çalışma olsa medyada çıkardı.Kaleci de geliyor muymuş aynı uçakla.
Heralde bidaha hic bir topcu icin bu hale gelmem.Gerginlikten evde bile huzur birakmadim.Hayirlisiyla bitsin de salacam zaten takip etmeyi2 aydır osimhenle yatıp kalktık
ben hayatımda hiçbir topçuyu bu kadar çok kafaya taktığımı hatırlamıyorum
icardinin geleceğini biliyorduk
onun için orada rahatdım
osimhende hep bir muamma hep bir esrarengiz bir suskunluk vardı be bu bizi deli ediyordu
en sonunda geliyor
geldiğinde müthiş bir rahatlama yaşayacak herkes
bundan tam 9 ay 10 gün sonra tr genelinde bir doğum patlaması bekliyorum
Ne dedin sen bePaqueta tırt unut sen onu