- 20 Ağustos 2017
- 23.841
- 16.231
- 1.838
Newscastlw Ramsdale'i almis. ManU da Newcastle'dan Pope'u istiyormus. Yani Donna oraya gitmeyecek herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onurcum cidden merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlama, bizim kadın voleybolu izlerkenki haleti ruhiyemizi erkek futbol takımıni izlerken yaşıyor musun?
Aynen biraz yaksin resmi sayfa ortaligi. Buna mecburlar"SOLO IL GALA" yarın ilk tweet bu olmalı direk etkileşim rekorlarını alt üst etmek lazım.
Hoş geldin.Donnarruma gelsin
Muslera geldiğinde çok tanınan bir kaleci değildi ama Copa Amerika'da çok çok iyi performans sergilemişti eğer öncesinde almasak muhtemelen kupa sonrası alamazdık. Muslera'yı turnuva öncesinde hızlıca bitirip almak biraz düşeş oldu.Neden hep dünyaca ünlü isimlerin peşinden gidiliyor anlamıyorum. Muslera geldiğinde kim tanıyordu? Adam efsane oldu. İlle de psg’de, City’de mi oynamış olması gerekiyor? Her bölgeye 10 milyonluk oyuncu koyamazsın. Zaten maaş bütçesini öyle bir hale getirdiler ki, kimseyi gönderemiyorlar. Jelert’in, Frank’ın, Cuesta’nın maaşını vermek isteyen takım yok. Osimhen transferinde 10-15 milyon fazladan masrafa soktular kulübü. Berbat yönetiyorlar transferi. Ama nedense herkes pek memnun bu yönetimden.
yokOnurcum cidden merak ettiğim için soruyorum, yanlış anlama, bizim kadın voleybolu izlerkenki haleti ruhiyemizi erkek futbol takımıni izlerken yaşıyor musun?
Futbol takımı reis*yok
erkek voleybol ilgimi çekmiyor
3. formanin arkasina icardi, parcaliya Osimhen yazdiracagim, 2.sine Ali koc 31 yazdiracagimHerkesi Gs storelara davet ediyorum