Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Newscastlw Ramsdale'i almis. ManU da Newcastle'dan Pope'u istiyormus. Yani Donna oraya gitmeyecek herhalde.

Donnarumma'da tek güvencem İtalyan deliliği, Akdeniz cevvalliği ve bir de uzaktan gördüğümüz kadarıyla icardi faktörü, osimhen sane transferlerinin yarattığı sinerji, yeni proje ayağı vs.

Ama bir yandan da paragöz bir insan kolay kolay hislerine yenilmez ve rasyonaliteden kolay kolay sapmaz.

Olur mu be?!

Neden hep dünyaca ünlü isimlerin peşinden gidiliyor anlamıyorum. Muslera geldiğinde kim tanıyordu? Adam efsane oldu. İlle de psg’de, City’de mi oynamış olması gerekiyor? Her bölgeye 10 milyonluk oyuncu koyamazsın. Zaten maaş bütçesini öyle bir hale getirdiler ki, kimseyi gönderemiyorlar. Jelert’in, Frank’ın, Cuesta’nın maaşını vermek isteyen takım yok. Osimhen transferinde 10-15 milyon fazladan masrafa soktular kulübü. Berbat yönetiyorlar transferi. Ama nedense herkes pek memnun bu yönetimden.

Neden hep dünyaca ünlü isimlerin peşinden gidiliyor anlamıyorum. Muslera geldiğinde kim tanıyordu? Adam efsane oldu. İlle de psg’de, City’de mi oynamış olması gerekiyor? Her bölgeye 10 milyonluk oyuncu koyamazsın. Zaten maaş bütçesini öyle bir hale getirdiler ki, kimseyi gönderemiyorlar. Jelert’in, Frank’ın, Cuesta’nın maaşını vermek isteyen takım yok. Osimhen transferinde 10-15 milyon fazladan masrafa soktular kulübü. Berbat yönetiyorlar transferi. Ama nedense herkes pek memnun bu yönetimden.
Muslera geldiğinde çok tanınan bir kaleci değildi ama Copa Amerika'da çok çok iyi performans sergilemişti eğer öncesinde almasak muhtemelen kupa sonrası alamazdık. Muslera'yı turnuva öncesinde hızlıca bitirip almak biraz düşeş oldu.

Donnarumma'yı alalım 5 yıl boyunca tutan Donnarumma - atan Osihmen olsun kafalar rahat kalır. Zaten takımın omurgası iyi atanla tutan ekstrem olunca biraz kalan rekabeti yok ederiz.

yok

erkek voleybol ilgimi çekmiyor
Futbol takımı reis*

Neyse, ben yatayım, sabaha birde donnaruma almış olursak keyfim tamamiyle gıcır olur. Tarihi geceye tanıklık ettim yeterli. Herhalde bizim tarihte ilk, takımdan önce kendini açıklayan futbolcu. Ünal Aysal kap'tan önce açıkladığı için ceza yemisligi oldu, Mısırda zamalek bizden önce acikladi, ama oyuncu bazında ilk herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt