- 13 Ekim 2014
- 108.820
- 58.478
- 4.588
Son durak olarak bos yapmasim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine bulunur uygun bile kaleci. Vardır piyasada birileri. Bu yönetim kendi cebinden çıkmadığı için kulübün ödemekte zorlanacağı yükümlülüklere girmekten korkmuyor. Adamlar sırf Florya işini yapalım diye yönetimdeler. Umurlarında mı sanki kulübün geleceği!Muslera geldiğinde çok tanınan bir kaleci değildi ama Copa Amerika'da çok çok iyi performans sergilemişti eğer öncesinde almasak muhtemelen kupa sonrası alamazdık. Muslera'yı turnuva öncesinde hızlıca bitirip almak biraz düşeş oldu.
Victor Osimhen, bu gece Türkiye’ye doğru yola çıktı. (Di Marzio)

sorry yanlış anlamışımFutbol takımı reis*
Neyse, ben yatayım, sabaha birde donnaruma almış olursak keyfim tamamiyle gıcır olur. Tarihi geceye tanıklık ettim yeterli. Herhalde bizim tarihte ilk, takımdan önce kendini açıklayan futbolcu. Ünal Aysal kap'tan önce açıkladığı için ceza yemisligi oldu, Mısırda zamalek bizden önce acikladi, ama oyuncu bazında ilk herhalde
Şu an tatilde herif ama bence kesin ayrılacakOsimheni zaten 10 gun once aldigimizdan hic bir etki olmadı bende. Gelmeyecek diyenlerden kurtulduk ona sevindim bi o kadar. Donna haberi çıksa bari yarın![]()
@Emre Zeytinli yeter lan feda et kendini1 üye kurban vermeliyiz bence
Inşallah sergŞu an tatilde herif ama bence kesin ayrılacak
Ağustosta mutlu olacağız hissediyorum