Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muslera geldiğinde çok tanınan bir kaleci değildi ama Copa Amerika'da çok çok iyi performans sergilemişti eğer öncesinde almasak muhtemelen kupa sonrası alamazdık. Muslera'yı turnuva öncesinde hızlıca bitirip almak biraz düşeş oldu.
Yine bulunur uygun bile kaleci. Vardır piyasada birileri. Bu yönetim kendi cebinden çıkmadığı için kulübün ödemekte zorlanacağı yükümlülüklere girmekten korkmuyor. Adamlar sırf Florya işini yapalım diye yönetimdeler. Umurlarında mı sanki kulübün geleceği!

Türkiye'de 'tropikal gece' yaşanıyor.•

Bu gece, uyumanın daha da zor olması bekleniyor.

---------------Donnarumma---------------

Singo-----Akanji-----Davinson----Jakobs

---------------Lemina----Bissouma---------

Sane--------------Paqueta------------Yunus

--------------------Osimhen---------------

tatlises-crying-tatlises.gif

Simitci bakti taraftar tekrar homurdanmaya basladi belki keyfine gore haftasonu getirecegi herifi hemen ucaga koydu.

Donnarumma ve singoyu da mı cem uzandan duyacağız

Futbol takımı reis*

Neyse, ben yatayım, sabaha birde donnaruma almış olursak keyfim tamamiyle gıcır olur. Tarihi geceye tanıklık ettim yeterli. Herhalde bizim tarihte ilk, takımdan önce kendini açıklayan futbolcu. Ünal Aysal kap'tan önce açıkladığı için ceza yemisligi oldu, Mısırda zamalek bizden önce acikladi, ama oyuncu bazında ilk herhalde
sorry yanlış anlamışım

tabii ki. yakışıklı ve heybetli adam görüyoruz diye izliyorum. sadece gs maçları değil vakit olursa başka maçları da açıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt