Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in Fener'e gitmesi lazım müthiş kritik bir hamle olur.
Önyargı büyük olur, zaten taraftarın konsolide olamadığı ve beklenen markaların çok altında bir isim. Kerem faydaları olsa da çok top kaybeden, maç içinde de duygusal olarak kolay dağılan bir adam.

Zaten tahammülsüz olan Fener taraftarı, üstüne içlerine sinmeyen bu adamın ilk hatasında olay çıkartır. Kaos büyür.

Ha Kerem'e yazık olur ama Fener'i seçerse hak ediyor demektir.

City de ayrılması beklenenler

Akanji
İlkay
Bernardo Silva(belki)
Mcatie

Totenham

Maddison
Kulusevski

Liverpool

Harvey Elliot

Silva kesin kaldı bu sene.

Akanji %90 gider. İlkay'ı da biz almazsak bırakmazlar.

Elliot West Ham, Everton vs o tarz bir PL takımına gider.

Kulusevksi-Maddison sırasıyla 50 ve 40 Milyon Euro o da pazarlıkla falan yani 15-20 gün aralıksız istersek.

Onların da EPL dışında bir yere gidebileceğini sanmıyorum o yüzden.

Kerem'in Fener'e gitmesi lazım müthiş kritik bir hamle olur.
Önyargı büyük olur, zaten taraftarın konsolide olamadığı ve beklenen markaların çok altında bir isim. Kerem faydaları olsa da çok top kaybeden, maç içinde de duygusal olarak kolay dağılan bir adam.

Zaten tahammülsüz olan Fener taraftarı, üstüne içlerine sinmeyen bu adamın ilk hatasında olay çıkartır. Kaos büyür.

Ha Kerem'e yazık olur ama Fener'i seçerse hak ediyor demektir.
Bence onlar için iyi hamle olur. Fenerliler bizim gibi değil. 2 maçta bir gol atınca Şubat gibi heykel siparişi verirler

Boey,Singo,Tchatchoua

bu isimlerden biri gelmeli her ne kadar Dumfries istesem de,

sağ bekimizin boylu poslu fiziksel mücadele gücü yüksek olması gerekiyor

Kerem hakkındaki görüşlerim yıllardır hep aynı, oynadığı her takıma yararından çok zararı var maalesef, birincisi egoist, ikincisi alıngan kırılgan, savunma katkısı gölge savunma yapmaktan ileri gitmeyen, duran topu hep kendi kullanmayı isteyen, hücumda hep şahsi oynayan, öznenin hep kendisi olmasını isteyen bir oyuncu, berbat oynayıp 2 golde atabilir ve sonrasında da sanki dünyaları ben yarattım kıymetim bilinmiyor tarzı felsefe yapma çabaları, bu takımda Osimhen, İcardi bunları yapmadı, Sane gibi oyuncu katıldı takıma, ben kesinlikle zarar vereceğini düşünüyorum, yolu açık olsun, kime giderse gitsin süper ligde double-double yapma ihtimali yüksek, Ferguson'un dediği gibi istatistik mini etek gibidir, çok şeyi gösterir ama asıl görmek istediğini göstermez.

1753866014009.webp

Alacaksak Brezilyalı sağ bek olarak parayı basıp bu adam alınsın.

10 yıl kapatır sağ beki.

Monaco'dan Singo'ya aynı parayı vereceğimize bu adamı alın.

Dodo modo demişler ona da zaten 25 isterler en az belli.

alacak paramız olsa serie a'dan en çok dodoyu isterdim

sane yunus baris

3 kanat var,sallai artik beklesti ve hoca bekde kullancağım diyor

60 a yakın musabaka oynayacagiz 3 kulvarda

sayisal olarak eksikligimiz mevcut

kanat ve 10 da oynayabilen topcu kadroya katilmali

osimen geldi kusursuz olduk gibi bi intiba hakim

fevkalade rahatsızlık verici bi durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt