Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çözüm Süreci-Kobani Sponsorluğu-İktidar-Koçbahçe eksenindeki gelişmeler bu sezon için bir miktar soru işareti uyandırıyor.

Dursun Özbek divanda 1 şampiyonluk için neler yaptıklarını bilseniz, neyse demişti en son.

Ben de orada kıllandım.

Daha ne kadar kollanabilirler o cidden ayrı bir boyutu işin.

Çok takip edemiyorum osi için hangi paketi almamız lazım benimki aslan paketi olması lazımdı

Çok takip edemiyorum osi için hangi paketi almamız lazım benimki aslan paketi olması lazımdı
Canlı yayını sarı kırmızı pakette yayınlayacaklar gibi görünüyor
Yani en üst paket.
Tabi akşam çok ısrar olursa herkese de açabilirler. Bir ara yapmışlardı öyle

Yasaklı listede olmayanlara da mı geldi bu cezalar

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Güvenilir olanlar dışında zibilyon tane kaynak var.

Paylasmak serbestse 1-2 takipçili birsürü adam duyum veriyor burayı haber bombardımanına tutarım renkdaş.

Mantıklı olan güvenilir kaynaklar ama senin dediğin de doğru olabilir bilmiyorum.

Şaka gibi lan Osimhen'in tapusu bizde hala inanmakta güçlük çekiyorum.

Yav hadi adamın gelmek istemesini az çok beynim kabul ediyor ama 75 milyon € verecek olmamız bunu başarmamızı beynim hala kabul etmiyor.

Çok değil 5 sene önce kiralık gelip sonrasında kapımızda yatan adamları bile alamıyorduk 1-2 milyon € için. Denayer, Onyekuru, Gedson

Hey gidi heyy nereden nereye... ve bunu nispeten vizyonsuz, vasat altı bir yönetimle başarmış olmak ayrıca şaşırtıyor.

Garip duygular içerisindeyim. :think:

Cumartesi kaleci yetişirse hala sağ bek ve stoper gerekiyor. Uln bir tam olamadık ha

Aynen birader ya... Dandik kırmızı tişörtün önüne dana gibi Osimhen koyup 1500TL'ye satın almamızı beklemesinler... Atıyorum bordo tişörtün göğsünde beyaz ufak puntolarla SOLO IL GALA yazsın. Altında yine ufak siyah Osimhen maskesi figürü olsun. Futbolla ilgilenmeyenin futbol tişörtü olduğunu anlaması bile şart değil. Elbette eğer talep varsa o cafcaflı kocaman Osimhen figürlü tişörtleri de çıkarın ama yani bize de alternatif sunun, 40 yaşından sonra önümde kocama Osimhen kafasıyla dolaşmamı beklemeyin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt