Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen birader ya... Dandik kırmızı tişörtün önüne dana gibi Osimhen koyup 1500TL'ye satın almamızı beklemesinler... Atıyorum bordo tişörtün göğsünde beyaz ufak puntolarla SOLO IL GALA yazsın. Altında yine ufak siyah Osimhen maskesi figürü olsun. Futbolla ilgilenmeyenin futbol tişörtü olduğunu anlaması bile şart değil. Elbette eğer talep varsa o cafcaflı kocaman Osimhen figürlü tişörtleri de çıkarın ama yani bize de alternatif sunun, 40 yaşından sonra önümde kocama Osimhen kafasıyla dolaşmamı beklemeyin...
Gelmeden önce hesap açın para atalım diyenler şimdi tshirt almıyor bunu anlamıyorum djdkdk

Beğenmiyorsanız alın galatasaraylı bi çocuğa verin…

Osimhen'e karşılık Skriniar ha, Fb büyük oynuyor :asd:

Lammens ve Tzolakis bizim seviyeden ziyade Bundesliga ya Eredivise orta sıra takımları için uygun profil gibi geliyor bana nedense.

Tzolakis- Mönchengladbach
Lammens-AZ Alkmaar

ha eşleşsek bizi eliyorlar o ayrı ama ikisi de bizde tutmaz bence.

Galatasaray genç kaleciden ziyade olmuş almak zorunda. Genç de olsa en az Marsilya, Roma seviyesinde oynuyor olmalı bana göre.

Onun da maliyeti 25-40 Milyon Euro arası bugün bonservis olarak.

Muslera'yı almak istesek Lazio bugün 35 isterdi.

Tzolakis'i pek bilmiyorum da, bu Lammens'in piyasadaki algısı Curtois'ın veliahtı gibi benim anladığım. Yani baya üst düzey olacağı öngörülüyor sanki. Tabi ne kadar gerçeğe dönüşür onu bilemiyorum. Hala neden daha büyük bir kulübe geçmemiş ondan da emin değilim. Gerçi büyük liglerden çok takım takipte diyorlar ama...

Kanat Forvet: Leroy Sane ✅

Santrafor: Victor Osimhen ✅

Kaleci: ⏳

Sağ Bek: ⏳

Orta Saha: 💯 almamız lazım.

Stoper: İyi fırsat çıkmazsa gereksiz para harcamaya gerek yok.

İmparator FT hocamız, Kerem'i aramış ve sosyal medya hesabından NKFVAS yazmasını tembihlemiş

İlla bir tane eksik mevki olur adettendir o yapacak bir şey yok.

Orijinal sağ bek alalım da stoper o eksik mevki olabilir.
Bence kaleciden sonra stoper transferi de sağ bek transferi de yapılır tabii elden çıkarmamız gereken 5 tane filan yabancı oyuncuyu (Nelsson, Cuesta, Köhn, Frankowski, Zaniolo) elden çıkarabilirsek.

Kanat Forvet: Leroy Sane ✅

Santrafor: Victor Osimhen ✅

Kaleci: ⏳

Sağ Bek: ⏳

Orta Saha: 💯 almamız lazım.

Stoper: İyi fırsat çıkmazsa gereksiz para harcamaya gerek yok.
Okan Hoca'nın tüm transfer dönemlerinde en çok ters düştüğümüz konu orta saha yapılanması olabilir sanırım. Herhangi bir durumda hemen orta sahadan eksilip 2. forveti de sahaya atayım bu yüzden orta sahaya ekstra transfere de gerek yok diye düşünüyor hala. Bence Kaleci transferinden sonra stoper ve sağ bek transferi yapılır orta saha için olur da fırsat çıkarsa diye bekleriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt