Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
takimda gönderilmesi gereken o kadar cok topcu var ki

aklima geldikce bunaliyorum

1753911965436.webp

Rezan olayı ne arkadaşlar? Adam trending olmuş her yerde rezan ismi geçiyor.

Boş boğazın teki. Gerekirse kulübe 2.5 milyon Euro bağışlarım diyor. Bir canlı yayında 'Osimhen gelirse, parasını ben veririm' dedi. Kavukçu'ya da 'borsacı' diyor. Kavukçu ise, 'Bizim kimsenin parasına ihtiyacımız yok' diye karşılık veriyor.

Niyet okumak gibi olmasın ama bu avukat Rezan'ın aldığı davalardan belli zaten az çok ne olduğu. Göz önünde olmayı seviyor, arkadaş

Zaniolo 10m
Nelson 7m
Cuesta 7m
Jelert 7m
Fran 5m
Yusuf 3m

Toolam 39m

Az çalışın zor değil

Ederson gelirse derbilerde sıkıntı çekebiliriz ama taktiksel olarak oyuna katkısı yüksek bir kalecimiz olur.

Ama Donnarumma rüyası olur da gerçek olursa bu sezon ligde şımarmadığımız taktirde yediğimiz gol 20'yi geçmez muhtemelen. Avrupa'da da bol pozisyon veren bir takım olarak iyi kaleciye sahip olmak neymiş net görürüz farkını.

Son düzenleme:
Rezan Epözdemir

Öncelikle Osimhen camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Türkiye gündemini konuştuğumuz bir programın sonuna, bizden sonra spor programı yapan değerli arkadaşlarımız konuk oldu. Biz de bizim programdan sonra, onların yayınınin bir kısmına misafir olduk. Orada sevgili İbrahim Seten'in " Osimhen Galatasaray'a transfer olursa ben 2.500.000 Euro veriyorum, sen de 2.500.000 Euro verir misin ? " sorusuna yukarıdaki yayınla da sabit olduğu üzere " Osimhen transfer olursa, Dursun abi beni arayıp yardım ve katkıya ihtiyaç var derse ve sen verirsen ben de vereceğim" dedim. İbrahim Seten kendisi ile ilgili şüphesiz ki şaka yaptı, ama ben sözümün arkasındayım. Programdan bir akşam sonra; Sayın Başkan İbrahim Seten'i arayıp, Galatasaray'ın böyle bir yardıma ihtiyacının olmadığını, bu yapılanın şaka yoluyla da olsa uygun olmadığını ifade etmiş ve sitem etmiş. Ben 2 yıl önce de noter marifetiyle hem yönetim hem de divan kuruluna sponsorlukla ilgili bildirim yapmıştım ve fakat geri dönüş olmadı. Geldiğimiz noktada geçmişte çok uzun yıllar mesleki ve özel hukukumuz olan Sevgili başkanımız Dursun abi beni arayıp, bu konuda yardım ve katkı isterse, ben bu konudaki sözümün arkasındayım. Galatasarayımız için seve seve yardım ederim ve sponsorluğumu yaparım. Başta geçmişi aydınlık olmayan, kirli ilişkileri ile herkesi kendisi gibi zanneden, repütasyonunu düzeltmek için birden bire ortaya çıkan borsacılar olmak üzere kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Tekrar Başta Sayın Başkan olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum, büyük Galatasaray taraftarına ve camiamıza hayırlı olsun.
sadece dekont atsa adam sayardım, laf cambazlığı yaparak ne olduğunu belli etti. Galatasaray başkanı seni arayıp, yardıma ihtiyacımız var, katkıya ihtiyacımız var diyip katkı yapmanı mı isteyecek? Sonuç olarak vermemeyi tercih edip prınıda yapıyor sözde uyanık.

Rezan Epözdemir

Öncelikle Osimhen camiamıza hayırlı olsun. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Türkiye gündemini konuştuğumuz bir programın sonuna, bizden sonra spor programı yapan değerli arkadaşlarımız konuk oldu. Biz de bizim programdan sonra, onların yayınınin bir kısmına misafir olduk. Orada sevgili İbrahim Seten'in " Osimhen Galatasaray'a transfer olursa ben 2.500.000 Euro veriyorum, sen de 2.500.000 Euro verir misin ? " sorusuna yukarıdaki yayınla da sabit olduğu üzere " Osimhen transfer olursa, Dursun abi beni arayıp yardım ve katkıya ihtiyaç var derse ve sen verirsen ben de vereceğim" dedim. İbrahim Seten kendisi ile ilgili şüphesiz ki şaka yaptı, ama ben sözümün arkasındayım. Programdan bir akşam sonra; Sayın Başkan İbrahim Seten'i arayıp, Galatasaray'ın böyle bir yardıma ihtiyacının olmadığını, bu yapılanın şaka yoluyla da olsa uygun olmadığını ifade etmiş ve sitem etmiş. Ben 2 yıl önce de noter marifetiyle hem yönetim hem de divan kuruluna sponsorlukla ilgili bildirim yapmıştım ve fakat geri dönüş olmadı. Geldiğimiz noktada geçmişte çok uzun yıllar mesleki ve özel hukukumuz olan Sevgili başkanımız Dursun abi beni arayıp, bu konuda yardım ve katkı isterse, ben bu konudaki sözümün arkasındayım. Galatasarayımız için seve seve yardım ederim ve sponsorluğumu yaparım. Başta geçmişi aydınlık olmayan, kirli ilişkileri ile herkesi kendisi gibi zanneden, repütasyonunu düzeltmek için birden bire ortaya çıkan borsacılar olmak üzere kimsenin bu konuda endişesi olmasın. Tekrar Başta Sayın Başkan olmak üzere emeği geçenleri kutluyorum, büyük Galatasaray taraftarına ve camiamıza hayırlı olsun.
Klasik Rezan Epözdemir yine yok başkan arar ve isterse falan demiş. Kardeşim sen söz vermedin mi? Başkanın seni aramasına ne gerek var? 10 bin TL ile çıkacak 100 bin adet formadan al dağıt işte katkını ve reklamını öyle yap. GK üyesisin git direk bağış yap yada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt