Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uyurken beynime bluetooth ile bu görsel atıldı, hayırdır inşallah 🥱

20250731_021250.webp

Marka yazıyor “Drew House”, bi ara Justin Bieber ile bağlantılılardı

Hiç DREW HOUSE yazıyor gibi durmuyor. Bir de "drew house tshirt emoji" diye yazınca görsellerde çıkan tshirtlerde sadece "DREW" yazıyor, hiç "DREW HOUSE" yazan görmedim.

Yine de videoyu tekrar durdurdum bir baktım; sanki yazı "AD" ile başlıyor "ED" ile bitiyor gibi duruyor.

Siyahi atletik biri gelsinde kim olursa olsun, bizim sanchezde çok sakar ama hızıyla ve aklıyla coğu şeyi çözüyor, hızlı atletik adam şart. O yüzden sakat jakobssun ölüsü bile yardırdı ligin sonlarında.
Sanchez'in aklında 2 - 3 hamle var, onu mu yapayım bunu mu yapayım derken sıvıyor. Mesela sadece topu ileriye şişirse çoğu sorun hallolacak

Uyurken beynime bluetooth ile bu görsel atıldı, hayırdır inşallah 🥱

Ekli dosyayı görüntüle 297080
Hele önce kaleci, sonra sağbek ve stoper çözelim bunlar eksik kalsın, Yunus Barış Sane her türlü iş yapar hatta forvet arkası at Icard'yi 60-70 dk oynar.

Fenerbahçe'nin en büyük hatası neydi? Araba gibi düşünün turbo yağ basıyor, conta yanmak üzere ama sen gidip akrapovic egzoz takıyosun, sonra niye kaput oldu. Bizim az ihtiyacımız var ama kronik sağ bek net şart, kaleci net şart, hadi stoper'i fırsata çevirebilirsin 1 ay içinde panik yapmadan.

Barış veya Yunus hiç bir şey hayal ettirmiyor mu sana?
Türk futbolcularının oldum olası iş ahlaklarında sıkıntı görürüm, ve bunun müsebbibi de biz taraftarlarız, kendi çocuklarını şımartıp sonra şikayet eden ebeveyn figürü gibi bir milletiz biz, nadir kendini bozmayan adam çıkıyor bu toksik fabrikadan

Barış iyi niyetli, karakterli, özverili bir çocuk.
Ama Yunus muazzam yeteneğinin ve top tekniğinin tersine biraz hal ve hareketleri açısından sıkıntılı izlenimi uyandırıyor. Sahadaki duruşu, arkadaşlarına davranışları ve hepimizin malumu sözleşme imzalamamakta direnmesi vs.

Ben yerli ve yabancıdan ziyade liyakata önem veriyorum.

Edit: Ve şunu bilir şunu söylerim yerli futbolculara hiçbir zaman vazgeçilmez olduklarını hissetirmeyeceksin. Muadillerini her daim yedek kulübesinde tutacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt