Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.931
- 24.511
- 3.198
Chalobah'dir umarim
badyaşil miş renktas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Chalobah'dir umarim
Benim icin ne dilersen Allah sana iki katini versin deyip susacaksinİtlerin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı
Chalobah'dir umarim
popoyu örtelim dicem, gel gelelim bi yandan yok da diyemiyorum.
Antu.com değil GSC burası dostum.
Örtünülecek hava mı var kardeşim, herşey açıkta tabipopoyu örtelim dicem, gel gelelim bi yandan yok da diyemiyorum.
Marka yazıyor “Drew House”, bi ara Justin Bieber ile bağlantılılardı
Disasi'dir. Baya bek oynamış son sezon.
Kalbimi kırıyorsun mert rnktaşAntu.com değil GSC burası dostum.
Barış veya Yunus hiç bir şey hayal ettirmiyor mu sana?Kalbimi kırıyorsun mert rnktaş
Hayallere de gem mi vuralım
Sanchez'in aklında 2 - 3 hamle var, onu mu yapayım bunu mu yapayım derken sıvıyor. Mesela sadece topu ileriye şişirse çoğu sorun hallolacakSiyahi atletik biri gelsinde kim olursa olsun, bizim sanchezde çok sakar ama hızıyla ve aklıyla coğu şeyi çözüyor, hızlı atletik adam şart. O yüzden sakat jakobssun ölüsü bile yardırdı ligin sonlarında.
Hele önce kaleci, sonra sağbek ve stoper çözelim bunlar eksik kalsın, Yunus Barış Sane her türlü iş yapar hatta forvet arkası at Icard'yi 60-70 dk oynar.
Türk futbolcularının oldum olası iş ahlaklarında sıkıntı görürüm, ve bunun müsebbibi de biz taraftarlarız, kendi çocuklarını şımartıp sonra şikayet eden ebeveyn figürü gibi bir milletiz biz, nadir kendini bozmayan adam çıkıyor bu toksik fabrikadanBarış veya Yunus hiç bir şey hayal ettirmiyor mu sana?
Bu iyibuymus
![]()
Benoît Badiashile - Oyuncu profili 26/27
Benoît Badiashile, 25, Fransa ➤ Chelsea FC, 2022'den beri ➤ Stoper ➤ Piyasa Değeri: 15.00 mil. € ➤ * 26 Mar 2001, Limoges, Fransawww.transfermarkt.com.tr
Kıç derken?Sane transferinde Bernardo siluleti görenlerin, Edersonun kıçındaki dövmeyi görmesi şaşılacak birşey değil
Kagit uzerinde evet ama futbol sahada oynaniyor.Ederson/Dondurma ve singo gelirse
Tarihin en iyi gs kadrosu diyebilir miyiz?