Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rakip anlık:

Fenerbahçe:

İrfan E. (Livakovic-Tarık)
Semedo (Müldür-Mimovic)
Skriniar (Yusuf)
Oosterwolde (Çağlar-Djiku)
A.Brown (Oğuz-Levent)
Fred (İsmail)
Szymanski (Amrabat)
İrfan (Cengiz)
Talisca
Duran
En Nesyri (Cenk)

_Orta Saha'da Amrabat gönderilebilirse yerine biri.
_Sol & Sağ kanat bölgesine biri (B.Diaz, Trossand, Kerem)
_Talisca'nın oynadığı bölgeye biri (Asensio)
_Livakovic gönderilebilirse kaleye biri

planlıyorlar.

Mimovic-Djiku-Becao-Zajc-Amrabat-Livakovic ile yolları ayırmak istiyorlar.

Galatasaray:

Günay (XXX)
Kaan (Jelert / XXX)
Sanchez (Metehan-Cuesta)
Bardakçı (Arda-Nelsson)
Eren (Jakobs)
Torreira (Berkan)
Lemina (Sara)
Barış (Sallai-Yusuf)
Sane (Yunus)
Osimhen (Kutucu)
İcardi (Morata)

_AS Kaleci alınacak (Ederson, Restes, Donnarumma, Lammens ismi geçenler)
_Sağ bek alınacak / ya da sağ bek de oynayabilen sağ stoper alınacak (Boey/Singo)
_8-10 oynayabilen 23 yaş altı fırsat transferi olabilir / ya da İlkay gibi tecrübeli biri (Enciso, Elliot vb.)
_Kiralık Forvet

Bence

Kaleci
Sağ Bek
Sol Stoper
8-10 Fırsat (İlkay, Enciso, Elliot vs.)
Forvet için de fırsat çıkarsa alınabilir Morata gideceği için.

şeklinde olacak bizimde.
Diego Carlos

Fener’in bu orta sahayla bir arpa boyu ileri yol alması imkansız

Amrabat, Fred, Syzmanski o takımın yumuşak karnı, İsmail’i de kulübede körelttiler
İkili merkez için çok yumuşak kalıyorlar, üçlü merkezde üretkenlikleri yok

Galatasaray burada çok ağır basıyor ama bizim bile orta sahaya en az 1 transfere ihtiyacımız var

Fener’in bu orta sahayla bir arpa boyu ileri yol alması imkansız

Amrabat, Fred, Syzmanski o takımın yumuşak karnı, İsmail’i de kulübede körelttiler
İkili merkez için çok yumuşak kalıyorlar, üçlü merkezde üretkenlikleri yok

Galatasaray burada çok ağır basıyor ama bizim bile orta sahaya en az 1 transfere ihtiyacımız var

Douglas Luiz'i alacaklar deniyordu ama PL takımlarından birine gidecekmiş sanırım Romano'ya göre.

Onun olmaması iyi oldu.

Bizim ihtiyacımız net İlkay ya.

Alacaksın 2 sene arkana yaslanıp izleyeceksin. Sara'yı vs de daha iyi gösterecek transfer kendisi. 8-10 her yerde oynar. Bana göre gelirse 8 numaranın Hagi'si olur Süper Lig için.

Karşımızda United var ise kündeye getiririz onları.
Bu senaryo muhtemel ama burdaki denklem su(bence tabi)

EPL ortami vs. Para+CL faktoru

Ki donnaruma icin cl falan buyuk hedef olsa psg de durur sineye ceker dusuncesindeyim(daha iyi takim ilgilenene kadar en azindan)

O yuzden tek kozumuz verecegimiz maas olur(bonservis konusmuyorum rakam gormeden, donnaruma sonucta , ucuz degil). Orda da icerideki dengeleri dusunmek sart. Icardi / osi hadi anlasilir- biri ikon digeri top 3 9 numara.

Orasi iyi dusunulmeli. Yoksa keske yarin gelse...

Bu senaryo muhtemel ama burdaki denklem su(bence tabi)

EPL ortami vs. Para+CL faktoru

Ki donnaruma icin cl falan buyuk hedef olsa psg de durur sineye ceker dusuncesindeyim(daha iyi takim ilgilenene kadar en azindan)

O yuzden tek kozumuz verecegimiz maas olur(bonservis konusmuyorum rakam gormeden, donnaruma sonucta , ucuz degil). Orda da icerideki dengeleri dusunmek sart. Icardi / osi hadi anlasilir- biri ikon digeri top 3 9 numara.

Orasi iyi dusunulmeli. Yoksa keske yarin gelse...
Bence en düşük ihtimal Psg'de yedek oturması dünyanın 1 numarası iken piyasasını düşürmek istemez. Acil kaleci arayan büyük kulüpte yok parayı çok sevdiğini hesaba katarsak Suudi'ler dışında çok bir tehdit yok gibi birkaç güne bize haberi düşerse şaşırmam.

bu singo sağ stopermi!!!?

okan buruk yine evlatcılık oeşinde!!!

apokerimi kesemeyip clde bizi rezil edecek!!!

bu adam akıllanmaz

bu takımın şuan en büyük eksiiği sol stoper

bunu göremeyen herkes fussball cahilinin en önde gidenidir!!!!

Donnarumma seneye Real yapar Courtouis yerine.

Real Madrid 34 yaşına gelince biri Ronaldo, Ramos, Carlos, Zidane vs olsa gönderiyor.

Donnarumma da 20 maç oynarım gerekirse bir sene der orayı bekler.

Bu sene büyük takımlar United hariç kaleci aramıyor pek. City alabilirdi ama Guardiola ayağı iyi olmayan kaleciyi düğününde oynatmaz. Luis Enrique'den sırf ondan gönderelim kafasında zaten.

United'a da gideceğini sanmıyorum ben. Bize gelmesi ise çok zor. 1 yıllık sözleşme yapalım falan diyebilir en fazla seneye Madrid'e giderim kafasında takılıp. PSG de bu durumda 25-30 isteyeceği için en az çok mantıksız. Kiralık seçeneği zaten yok.

Donnarumma baya güzel bir hayal o yüzden.

Ederson ya da Restes alınmalı.

Bence en düşük ihtimal Psg'de yedek oturması dünyanın 1 numarası iken piyasasını düşürmek istemez. Acil kaleci arayan büyük kulüpte yok parayı çok sevdiğini hesaba katarsak Suudi'ler dışında çok bir tehdit yok gibi birkaç güne bize haberi düşerse şaşırmam.
Benim de beklentim o taraftan bir seyler cikar "psg ile kesin yollari ayiriyor" moduna girilirse.o durumda yarisabilecegimizi sanmiyorum oyuncu "zaten DK aldim, CL aldim ettim" diye 26 yasinda para oncelikli 5 6 yil geciririm derse. Arabistani secenlerde zaten kafada bu oluyor. Basari gormus oldugu icin tedirgin yaklasiyorum maas kismina.(Ederson icinde ufakta olsa bu desigim gecerli he)

Simdilik bu TR arabistandan onceki opsiyon durumu ikna edici olabiliyor ama asla saglikli degil.

Osi gibi senaryoda kesinlikle olmaz, inanilmaz bir sey adamin burayi sahiplenmis olmasi.

bu takımda en çok sağstoper var zaten

davinson
kaan
arda
metehan
bçrde gidecekler var nelson cuesta

bu nasıl bir akıl tutulması

sen neyin peşindesin OKAN BURUK!!!!

bende sol stoper sanıyorum singoyu!!!!

Donnarumma seneye Real yapar Courtouis yerine.

Real Madrid 34 yaşına gelince biri Ronaldo, Ramos, Carlos, Zidane vs olsa gönderiyor.

Donnarumma da 20 maç oynarım gerekirse bir sene der orayı bekler.

Bu sene büyük takımlar United hariç kaleci aramıyor pek. City alabilirdi ama Guardiola ayağı iyi olmayan kaleciyi düğününde oynatmaz. Luis Enrique'den sırf ondan gönderelim kafasında zaten.

United'a da gideceğini sanmıyorum ben. Bize gelmesi ise çok zor. 1 yıllık sözleşme yapalım falan diyebilir en fazla seneye Madrid'e giderim kafasında takılıp. PSG de bu durumda 25-30 isteyeceği için en az çok mantıksız. Kiralık seçeneği zaten yok.

Donnarumma baya güzel bir hayal o yüzden.

Ederson ya da Restes alınmalı.
Restes iyi mi

bu singo sağ stopermi!!!?

okan buruk yine evlatcılık oeşinde!!!

apokerimi kesemeyip clde bizi rezil edecek!!!

bu adam akıllanmaz

bu takımın şuan en büyük eksiiği sol stoper

bunu göremeyen herkes fussball cahilinin en önde gidenidir!!!!

Sağ stoper ve aslında daha çok sağ bek ve üçlünün sağ kanadıymış öncesinde kendisi.

Bu sene stoper olmuş ve kariyer sezonu yapmış.

Sağ bek ve kanat oynadığında daha vasat deniyor.

Sağ kanat kariyere başlıyor, sonra Ferdi gibi geri çekiliyor.

Sağ beki iyi savunuyor sağ stoper mi yapsak aslında diyerek sağ stoper yapıyorlar sanırım.

Kariyeri bu şekilde ise biri muhtemelen kazmadır Osayi falan gibi. Ama defansif olarak birebir gücü sebebi ile iyidir muhtemelen.

Tabi Monaco nasıl oynuyor o da önemli. Orada kompakt oynanıyorsa yanıltıcı olabilir defansif performansı da.

Bize gelip Frankowski, Angelino kadar kötü olmaz ama Boey etkisi yapar mı sağ bek ya da sağ stoperde üçlüde emin değilim.

Maliyeti de az olmayacak sonuçta.

Akanji yaşına rağmen (2 seneye bence nanay olur performans olarak) maliyeti çok şişik olmayacaksa bence tercih edilmeli.

Stili aslında tam olarak Bardakçı'nın upgrade'i çünkü. Daha üst düzey takımda oynamış defansif açıdan daha atletik hali.

Benim izlediğim ardanın potensiyeli 40m euro.
Davinson ile ikisi CL olmak üzere 10maça 11de çıksın o zaman 40m falan derim. Ama şuana göre bakarsak sadece ligde 10 maça çıkar diye herhalde. Çok fazla futbolcu var ve Okan Buruk hepsinin gönlünü hoş tutmak için tecrübelilere daha çok süre veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt