Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağ stoper ve aslında daha çok sağ bek ve üçlünün sağ kanadıymış öncesinde kendisi.

Bu sene stoper olmuş ve kariyer sezonu yapmış.

Sağ bek ve kanat oynadığında daha vasat deniyor.

Sağ kanat kariyere başlıyor, sonra Ferdi gibi geri çekiliyor.

Sağ beki iyi savunuyor sağ stoper mi yapsak aslında diyerek sağ stoper yapıyorlar sanırım.

Kariyeri bu şekilde ise biri muhtemelen kazmadır Osayi falan gibi. Ama defansif olarak birebir gücü sebebi ile iyidir muhtemelen.

Tabi Monaco nasıl oynuyor o da önemli. Orada kompakt oynanıyorsa yanıltıcı olabilir defansif performansı da.

Bize gelip Frankowski, Angelino kadar kötü olmaz ama Boey etkisi yapar mı sağ bek ya da sağ stoperde üçlüde emin değilim.

Maliyeti de az olmayacak sonuçta.

Akanji yaşına rağmen (2 seneye bence nanay olur performans olarak) maliyeti çok şişik olmayacaksa bence tercih edilmeli.

Stili aslında tam olarak Bardakçı'nın upgrade'i çünkü. Daha üst düzey takımda oynamış defansif açıdan daha atletik hali.

tam okan buruk transferi ozaman

kazma bu çok belli
yine bir kazma buşmuş!

lanet olsun!!!!!

şimdiden yangın yapılmalı

Adım adım geliyoruz adım adım..

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

zorunlu opsiyonlu kiralamaya karşı değilim ,cuesta,frankowski ve nelssonu bu şekilde kiralayıp sezon sonu 20 civarı para toplayacak gibi kiralama yaparsak Singo işini çat diye çözeriz gibi

Davinson ile ikisi CL olmak üzere 10maça 11de çıksın o zaman 40m falan derim. Ama şuana göre bakarsak sadece ligde 10 maça çıkar diye herhalde. Çok fazla futbolcu var ve Okan Buruk hepsinin gönlünü hoş tutmak için tecrübelilere daha çok süre veriyor.
fenerdeki yusuf için 17.5m euro teklif geldi deniyor, arda 2 gömlek üstün

Orta saha için hiç isim çıkmıyor ya çok ciddi sayısal eksiklik var orada. Kaan ve Berkan 10 dakikadan fazla idare edemezler o bölgeyi. En kötü +2 kontenjana uygun birisi/birileri lazım.

Donnarumma seneye Real yapar Courtouis yerine.

Real Madrid 34 yaşına gelince biri Ronaldo, Ramos, Carlos, Zidane vs olsa gönderiyor.

Donnarumma da 20 maç oynarım gerekirse bir sene der orayı bekler.

Bu sene büyük takımlar United hariç kaleci aramıyor pek. City alabilirdi ama Guardiola ayağı iyi olmayan kaleciyi düğününde oynatmaz . Luis Enrique'den sırf ondan gönderelim kafasında zaten.

United'a da gideceğini sanmıyorum ben. Bize gelmesi ise çok zor. 1 yıllık sözleşme yapalım falan diyebilir en fazla seneye Madrid'e giderim kafasında takılıp. PSG de bu durumda 25-30 isteyeceği için en az çok mantıksız. Kiralık seçeneği zaten yok.

Donnarumma baya güzel bir hayal o yüzden.

Ederson ya da Restes alınmalı.
Heriflere oyun kurucu kaleci lazım gireceklerini düşünmüyorum bu topa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt