Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni hayatta en çok hayal kırıklığına uğratan iki isim

1. Kerem
2. Nelsson

oldu. Asla ikisinin de sorunlu şekilde ayrılıp ayak direteceğini beni gönderin diye düşünmezdim.

Kerem kaptanıydı takımın. Nelsson'da işinde gücünde stoperi.

1. Kerem
2. Nelsson

oldu. Asla ikisinin de sorunlu şekilde ayrılıp ayak direteceğini beni gönderin diye düşünmezdim.

İkisinin de ortak özelliği; kendilerini çok iyi topçu sanmaları. Malesef değiller.

1. Kerem
2. Nelsson

Nelson prime döneminde gidemediği için gemileri yaktı. Yoksa gayette aidiyet duygusu olan ve takımı sahiplenen şampiyonluğa çok ciddi katkı sağlayan bir oyuncumuzdu.

1. Kerem
2. Nelsson

Kerem toksik bir insan. Fenerde olsaydı MHY gibi birine dönüşürdü eminim. Ama Nelsson konusunda katılıyorum bende de büyük hayal kırıklığı oldu.

köpekhang jelerti bize sağlam çaktı. Bu arada kuzeyli fetişide inş son bulur artık yeni Elmanderler diye çıkılan yolda heralde 100m euroya yakın kuzeyli çöpleri çaktılar bize. Bizim dna güney amerikalı belli kalitesi olan oyuncular. Afrikalı belli kalitesi olan oyuncular bir yerli kaliteliler.

Yusuf 'a verilen şans Jelert 'e de verilebilir. Bu kadar kesin yargılar ile konuşmak, bilemedim.
Sen bekle o zaman ve bu mesajımı 3 yıl sonra alıntıla eğer unutmazsan. Jelert bizde OLMAYACAK çünkü sıfır potansiyel.

En güzeli göztepeye nelsonn+ para ramulo işi olur sanki, istemişler sanırım nelsonnuda gitmez bu.

1. Kerem
2. Nelsson

Keremin ikinci kaptan yapilmasi cok buyuk yanlisti. Tripli, taraftarla didişen, soyunma odasinda sorun cikaran bi profil hicbir kulupte kaptan yapilmaz

Sözde daha iyisi olacakmış da vs.

Asensio iyi adam zaten.

Brahim Diaz falan diyorlar da adam niye gelsin.
Red yiyorlar herkesten Sane ye 17 verdiler bizi tercih etti şimdi kimse onlara karışık ortama Avrupa hedefi olmayan takıma şampiyon olamayan takıma gitmek istemiyor onların alacağı adamlar Mane Firmino Neymar gibi Avrupa piyasasından silinmiş Yıldız kalıntıları kalmış adamlar olur bu saatten sonra.Arabistana Brezilya yaya gitmis adamları bence en fazla alabilirler.

Linnesde zayıftı ama iyi topçuydu bence adamı listeden çıkartıp tribünden maç izleymiştik bende o anı hiç unutamıyorum jelertten 10 gömlek iyi adamdı.

Alexander Isak, eski kulübü Real Sociedad'ın tesislerinde antrenmanlarını sürdürüyor. Newcastle'a dönmek istemeyen Isak, Liverpool'a gitmek istediğini yönetime bildirdi. (Sky Sports)

İkisinin de ortak özelliği; kendilerini çok iyi topçu sanmaları. Malesef değiller.

İyiler de kabul edemedikleri kendilerinden daha iyisi de gelebiliyor artık Galatasaray'a.

Nelsson'u o performans ile ancak Sanchez gibi biri kesebilirdi geldi.

Ona rağmen 4-5 ay Sanchez yedekti sakatlık vs derken ancak 2. sezon tam olarak kesti.

Kerem'in ise 2023-2024'te Barış'ın gerisinde kalışını kabullenemediğini düşünüyorum.

Barış sürekli çalışarak, olağanüstü fiziği ile onu geride bıraktı oyun içi katkıda gol dışında ve Kerem hazmedemeyip taraftarın eleştirilerini de takıntı haline getirdi CL maçları sırasında özellikle.

Şimdi gelse yine Barış ve Sane var, Yunus var.

2000 kadrosunda Davala, Hasan, Okan, Hakan Ünsal, Ergün, Capone falan bek ve kanatlarda birbirlerini yedekliyordu ya. Hiç biri de bu hafta neden oynamadım vs demedi.

Kim daha iyiyse o ara o oynadı. Şimdi gelse Kerem yine öyle olacak.

Bunu kabul etmeyen eşik atlayamaz.

Jakobs-Eren (kim iyiyse o oynar)
Barış-Yunus-Sane-Zaniolo (kalırsa) (kim iyiyse o ikili oynar)
Sara-Lemina (kim iyiyse o oynar)
İcardi-Osimhen (biri kötüyse diğeri tek oynar, yoksa ikili oynarlar)

Aynı şeyi

Kaleci
Stoper
Sağ Bek
Orta Saha (İlkay profili biri-4 adet üst düzey futbolcu olmalı en az 2 mevki için elde)

yaratırsak zaten iş biter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt