Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkür ederim ama ne yapacağıma dair kararları kendim verebilirim. Jelert 'i neden aldınız, bu adamı hiç mi izlemediniz, fizik yok vs. bunlar bugünün konusu değil. Bugünün konusu gibi konuşmak manipülasyondur. Bugünün konusu çözüm üretebilmektir. Kiralanır, gelişimine bakılır. Daha çok genç, motivasyonu, hedef ve hayalleri, başarma arzusu ona ve futboluna değer katabilir. Bu adam iki sene önce şampiyonlar liginde oynadı. Kopenhag ile bizim oyun anlayışımız tamamen farklı. Bu bir süreç, ha varsa 10 veren hemen yollayalım ama 5 - 6 gibi rakamlara satmanın mantığı yok. Yıllık ücret olarak da gayet makul bir rakam veriyoruz. Bu sene kiralık gönderelim biraz takip edelim.
Jelert'in genc olmasi bir gelisim surecinde oldugunu gostermez, tavani bu bu cocugun bizde olmayacagi zaten alindigi gun belliydi bos bosuna yapilan bir transfer. Sen umitleysen bekle ve 3 sene sonra bu mesaji alintila, ;) ?

Yaptığın ironiyi anladim ve aldım cevabımi. Madem öyle hadi buyur er meydanına bakalım sampiyonlar liginde ne yapacaksın?
Stoperde sadece elit stoper olarak sanchez var baska yokk bunu da bir düşün hocam.
Kadro ve isimler ile olmuyor bu is. Takim önce CL'de iyi bir sezon gecirsinde ondan sonra ucmaya baslayalim.

Fizik kapasitesi ve hızlanması kötü olan, bütün koridoru kullanmayı bilmeyen hiç bir bek bizde olmadı.

Eboue - güçlü ve hızlıydı (tek başına hücuma çıkıyordu)
Jakobs- güçlü ve savunmada çabuk
Eren- güçlü ve hızlı (tek başına hücuma destek veriyor)
Hakan Balta- güçlü ve teknikti ama çabuk değildi (sol stopere evrildi yaşlandıkça)
Davala- güçlüydü ve teknikti (tüm kanadı işleyebiliyordu önde arkada nerede oynarsa)
Hakan Ünsal- fiziğine rağmen çok çabuk ve güçlüydü, yere sağlam basardı (Eren'e çok benziyor stil olarak)
Boey- müthiş güçlü ve çok çabuktu (presi orta sahada yaparak 3. orta saha gibi alan kapatıyordu)
Riera-bek değildi ama orada çok iyi uydu (fiziken güçlü ve çok zeki ve teknikti)

Bir tek bu tanıma uymayan 2 isim var.

1. Ergün Penbe (güçlü ve çok çabuk değil ama çok zeki ve sezgileri kuvvetliydi, inanılmaz ters kademeye giriyordu, ve çok zekiydi, hücuma hep çıkardı pasla)
2. Mariano (güçlü olmasa da, Ergün gibi aşırı zeki ve ofansif sezgileri çok kuvvetli ve çok iyi pasördü, set oyununu inanılmaz oynattı)

Başarısız olanlar:

Angelino da bu ikisi gibi olur diye aldık ama bence kendisi defansif olarak çok daha defolu olduğu için ve onlar kadar da zeki olmadığı için olmadı.

Şampiyonla değil BJK ile başlayan, bizim bir golümümüzün Fenerin 2 golünün ve stadının yer aldığı rezillik.

Şarkı çıkaracaklarına fotoğraf üzerinden bile oyun konuşmaya, saha içini konuşmaya çalışan insanlara telif atma ile tehdit etmesinler bir zahmet. Biraz özetler versinler, kulüplere zaten para vermiyorlar bari içerik çıkartmalarına müsaade etsinler de ilgiyi arttırsın kulüpler.

Jelert'in genc olmasi bir gelisim surecinde oldugunu gostermez, tavani bu bu cocugun bizde olmayacagi zaten alindigi gun belliydi bos bosuna yapilan bir transfer. Sen umitleysen bekle ve 3 sene sonra bu mesaji alintila, kapis?
Senin fikrin, ben öyle düşünmüyorum, gayette doğal. Kapiş derken ? Bu tarz kelimeleri günlük hayatında sık sık kullanıyor olabilirsin burası bir forum, sen bir adminsin ve ben seni, sende beni tanımıyorsun, tam da kullandığın kelimenin yeri değil mi ? Neyse o sensin, bu da benim, saygılarımla.

Onun olduğu hiç bir programı izlemem bende. Güvenç Kurtar hırbosu bile ondan daha dinlenilir birisi.
Güvenç komedi yahu. Güvenci ciddiye alarak değil, gülmek için dinlediğinde ciddi komedi oluyor zaten programlardakilerde bunu biliyor. Orada da tek dinlenecek galatasaray muhabiri serhan türk'tür. Savaş çorlu, ahmet akcan falan üstüne para verilse dinlenmeyecek insanlar.

Senin fikrin, ben öyle düşünmüyorum, gayette doğal. Kapiş derken ? Bu tarz kelimeleri günlük hayatında sık sık kullanıyor olabilirsin burası bir forum, sen bir adminsin ve ben seni, sende beni tanımıyorsun, tam da kullandığın kelimenin yeri değil mi ? Neyse o sensin, bu da benim, saygılarımla.
Azizcim ne dedigim ortada Turkcen yok mu? Uzatip da durma ayni seyi.

Şu lammens i surekli yaziyorsunuzda twitterdaki en kolpa diyebileceginiz saçma sapan bir sayfada falan bile bizle adının l si geçmiyor. Ilgilenmedigimiz adıni bile anmadigimiz bir herif yav belli yani. Çook gizli komplo teorisine de gerek yok :asd:

Şu lammens i surekli yaziyorsunuzda twitterdaki en kolpa diyebileceginiz saçma sapan bir sayfada falan bile bizle adının l si geçmiyor. Ilgilenmedigimiz adıni bile anmadigimiz bir herif yav belli yani. Çook gizli komplo teorisine de gerek yok :asd:
Zaten ciddi bir kaynak yok bu haberi yapan. Genel olarak en fazla bir temenni diyebiliriz.

Okan Hoca’nın oyununda ihtiyaç duyulan bek, Mariano gibi klas bir oyuncu değil. Bize; ciğersiz, alan kontrolü yapabilen, markaja giren, fiziğini kullanan biri lazım.

Asist/Gol özelliği var ya da yok hiç önemli değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt