- 25 Ocak 2010
- 53.463
- 39.130
- 3.923
Gene orjinal bir sey degil. Gorsel guzel konsept ama maclara yayarlarsa..orda varim.
Trademark olmak istiyorsan adam gibi isler cikarman lazim. Ligi pazarlaman ordan gecer.
üstüne tanimam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gene orjinal bir sey degil. Gorsel guzel konsept ama maclara yayarlarsa..orda varim.
Trademark olmak istiyorsan adam gibi isler cikarman lazim. Ligi pazarlaman ordan gecer.
NEOM SC aldı 20m € bons ödeyip.Nathan zeze ismi dolasiyor
Aziz kardeşim, Alper aslında demek istiyor ki; Bu çelimsiz çocuğu alanın taşıdığı beynini, gözünün ferini, izanını, fikrini s.. ama kibar adam olduğu için öyle demiyor da yumuşatıyor. @Aziz KaanAzizcim ne dedigim ortada Turkcen yok mu? Uzatip da durma ayni seyi.
Bunlar tahminin mi?Buchi'nin dediği büyük isim
Kaleci: Ederson %80 - Donnarumma %20
Stoper: Akanji %45 Laporte %5
Fırsat Transferi: İlkay %35 Rodrygo %15 Elliot %15 Maddison %10 Doku %10 Leao %5 Diğer %10
Heakan IceOrhan Whiteface
Kaleci de ilk 2 isim herkesin malumu ve belli zaten bence. Ederson yada Donnarumma onlar olmazsa 3. Kim kısmı ise yok gibi şuanlık. Bir kaç kolpa dışinda.Zaten ciddi bir kaynak yok bu haberi yapan. Genel olarak en fazla bir temenni diyebiliriz.
Singo ismini ilk Davinson Como muhabbetinde duymuştum. Yani Davinson 40 milyona filan satılırsa Singo'ya çök yazmışlardı.sol stopere wonderkid transfer yapmak lazım 21 yaşında davidsona en çok benzeyen kim varsa alalım makul bedele. 3-5m marcao boey tarzı
Bunlar tahminin mi?
Aponun özellikle avrupa için yetersiz olduğunu katılıyorum.Fakat sol stoper illaki sol ayaklı olacak diye birşey yok kanunda yok.Bak evrupanın kalburüstü çoğu klübünde sol ayaklı stoper bılamazsın.Çok saplantı haline getirmemel lazım bunu.hazırlık maçlarında nile yediğimiz golleri apo üzerinden yşyoruz ULANNNNN
yönetimden %5 leao %10 diğer gibi bi bilgi gelmiş olabilir mi halilimBunlar tahminin mi?
Frankowski’yi 1 yıl 1 milyona kiralarsak ve yıllık 1.7 milyon Euro olan maaşını Rennes öderse bu sene 2.7 milyon Euro tasarruf ediyoruz
Ama oyuncunun bonservisi 7 milyon Euro ve toplamda 2 yıl daha sözleşmesi olduğu için vergiler hariç 3.4 milyon Euro daha ödeme yükümlülüğümüz var
Bonservisini düşük tutup zorunlu satın alma ile kiralayabilirsek veya direkt satabilirsek en mantıklısını yapmış oluruz
Buchinin söyleminin ilkay oldugunu hiç sanmiyorum yav adam ta mayistan beri yalan diyor onun için.Aynen.
geçen sene 9a almışlar biz jelerte aynı parayı verdikSingo ismini ilk Davinson Como muhabbetinde duymuştum. Yani Davinson 40 milyona filan satılırsa Singo'ya çök yazmışlardı.
Bunu bende diyorum ama alınmış, bir konu ile ilgili 100 kişiyi topla olayı anlat herkes eleştirecek bir şey bulacaktır ama çözüm dediğimiz an ne yapabilirizi konuşacak insan çok çok az.Aziz kardeşim, Alper aslında demek istiyor ki; Bu çelimsiz çocuğu alanın taşıdığı beynini, gözünün ferini, izanını, fikrini s.. ama kibar adam olduğu için öyle demiyor da yumuşatıyor. @Aziz Kaan
Seni konudan atarim baknöbet cok durgun
kolpa hesapların haberlerini paylasma iznini acsak mı ki