Transfer Nöbeti #12 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Azizcim ne dedigim ortada Turkcen yok mu? Uzatip da durma ayni seyi.
Aziz kardeşim, Alper aslında demek istiyor ki; Bu çelimsiz çocuğu alanın taşıdığı beynini, gözünün ferini, izanını, fikrini s.. ama kibar adam olduğu için öyle demiyor da yumuşatıyor. @Aziz Kaan

sol stopere wonderkid transfer yapmak lazım 21 yaşında davidsona en çok benzeyen kim varsa alalım makul bedele. 3-5m marcao boey tarzı
Singo ismini ilk Davinson Como muhabbetinde duymuştum. Yani Davinson 40 milyona filan satılırsa Singo'ya çök yazmışlardı.

nöbet cok durgun

kolpa hesapların haberlerini paylasma iznini acsak mı ki

hazırlık maçlarında nile yediğimiz golleri apo üzerinden yşyoruz ULANNNNN
Aponun özellikle avrupa için yetersiz olduğunu katılıyorum.Fakat sol stoper illaki sol ayaklı olacak diye birşey yok kanunda yok.Bak evrupanın kalburüstü çoğu klübünde sol ayaklı stoper bılamazsın.Çok saplantı haline getirmemel lazım bunu.
Benim burada çok uçuk kadrolarda yazdığım oldu.Her zamanda en iyisini isterim.

Ama singoyu falan beğenmeyenler siz neyi yaşıyorsunuz.Singo gelsinde öpüp başımıza koyalım.Singo sol stoperde çatır çatır oynar.Abartmayalım.

Singoyu alacak olsak fransa basinı yazardı.bos iddialar

Frankowski’yi 1 yıl 1 milyona kiralarsak ve yıllık 1.7 milyon Euro olan maaşını Rennes öderse bu sene 2.7 milyon Euro tasarruf ediyoruz

Ama oyuncunun bonservisi 7 milyon Euro ve toplamda 2 yıl daha sözleşmesi olduğu için vergiler hariç 3.4 milyon Euro daha ödeme yükümlülüğümüz var

Bonservisini düşük tutup zorunlu satın alma ile kiralayabilirsek veya direkt satabilirsek en mantıklısını yapmış oluruz

dün youtube'dan 10m euro gelir elde ettigimiz yönünde çıkan haberlere inanan var mı ya acaba

Aziz kardeşim, Alper aslında demek istiyor ki; Bu çelimsiz çocuğu alanın taşıdığı beynini, gözünün ferini, izanını, fikrini s.. ama kibar adam olduğu için öyle demiyor da yumuşatıyor. @Aziz Kaan
Bunu bende diyorum ama alınmış, bir konu ile ilgili 100 kişiyi topla olayı anlat herkes eleştirecek bir şey bulacaktır ama çözüm dediğimiz an ne yapabilirizi konuşacak insan çok çok az.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt